Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tomljanovic, uimită de Simona Halep după meciul de la Australian Open: "Mă va durea poate câteva zile. Nu degeaba este numărul 2 mondial"

Tomljanovic, uimită de Simona Halep după meciul de la Australian Open: "Mă va durea poate câteva zile. Nu degeaba este numărul 2 mondial"

Simona Halep

Comentarii

Jucătoarea Ajla Tomljanovic a declarat, miercuri, în conferinţa de presă de după meciul de la Australian Open cu Simona Halep, că românca nu este degeaba numărul 2 mondial, ceea ce a arătat în setul decisiv, şi că va dura câteva zile până când va reuşi să treacă pentru această înfrângere.

“Este foarte greu să vorbesc acum, să văd ceva pozitiv. Până la urmă îmi doream să câştig în orice fel, chiar şi cu cel mai prost tenis posibil. Cred că acum vorbesc emoţiile. Ştiu că a fost un meci de un nivel înalt. Dar am pierdut. În subconştient am simţit că sunt incredibil de aproape, dar în acelaşi timp ştiam că Simona nu va ceda uşor. A făcut exact ce mă aşteptam: şi-a crescut nivelul, nu mi-a lăsat prea multe până la final. Îmi doresc să fi rămas un pic mai agresivă. Nu degeaba este numărul 2 mondial”, a spus sportiva australiană.

Tomljanovic a precizat că este foarte afectată de eşecul în faţa româncei, dar trebuie să vadă şi o parte pozitivă: “În urmă cu trei luni nu ştiam dacă sunt capabilă să joc un astfel de meci. Am oameni incredibili în jurul meu şi am învăţat să împărtăşesc sentimentele. Mă va durea poate câteva zile dar voi reîncepe antrenamentele şi voi juca săptămâna viitoare. Este foarte greu, acum nu îmi pasă cât de bun a fost meciul. Am pierdut”.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, miercuri, cu scorul de 4-6, 6-4, 7-5, pe jucătoarea australiană Ajla Tomljanovic, locul 72 WTA, în turul al doilea al AusOpen. Halep s-a impus după ce a revenit de la 2-5 cu un break, în decisiv.

Afla mai multe despre: ajla tomljanovicsimona halepaustralian open 

viewscnt
Articole similare