Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Conceicao explică situaţia lui Julio Baptista. De ce nu joacă Hoban şi când revine Ciprian Deac

Toni Conceicao explică situaţia lui Julio Baptista. De ce nu joacă Hoban şi când revine Ciprian Deac

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj joacă sâmbătă, de la ora 15:00, în direct la Telekom Sport 1 contra celor de la FC Hermannstadt. Înainte de acest meci, antrenorul Antonio Conceicao şi mijlocaşul Damjan Djokovic au vorbit în faţa presei.

Conceicao spune că decizia de a nu-l folosi pe Hoban îi aparţine şi că speră să poată conta pe Ciprian Deac în curând: ”Sper ca în maxim două săptămâni să pot conta pe Deac. În ceea ce-l priveşte pe Hoban este vorba despre o decizie tehnică”. Antrenorul portughez a comentat şi situaţia lui Baptista, fostul star de la Real Madrid, cu apariţii sporadice la CFR: ”Julio Baptista face parte din echipă, iar când voi decide că ne poate ajuta, va intra pe teren”.

Doar 42 de minute a jucat Baptista în acest sezon. De fiecare dată a fost rezervă, atât în Liga 1 cât şi în preliminariile Europa League 

Întrebat de jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă dacă este nervos, Conceicao a răspuns pe un ton acid: ”Mă vedeţi nervos? Nu sunt deloc nervos, sunt foarte liniştit. Aşa voi fi şi când vom lega cinci victorii la rând. Eu sunt de regulă un antrenor calm, liniştit”

Damjan Djokovic: ”Nu vorbim cu finanţatorul”

Damjan Djokovic spune că meciul cu FC Hermannstadt este unul dificil şi că orice adversar din Liga 1 poate pune probleme oricui: ”Sunt încrezător că vom obţine rezultate bune în meciurile care urmează. Orice echipă din Liga 1 ne poate pune probleme. După cum bine ştiţi, Hermannstadt i-a pus probleme FCSB-ului anul trecut, când era în Liga a doua, aşa că este un adversar dificil, care a avut rezultate bune” explică fotbalistul croat.

”Nu m-am uitat dacă suntem cu salariile la zi. Noi nu vorbim cu finanţatorul direct, vorbim doar cu antrenorul” a mai adăugat Djokovic, care a răspuns la ultima întrebare cu zâmbetul pe buze. Croatul are 11 meciuri în acest sezon pentru CFR Cluj, un gol şi o pasă de gol. 768 de minute a fost folosit Djokovic de clujeni, inclusiv în cele două partide cu Malmo din preliminariile UCL, când Djokovic a marcat un euro-gol. 

Afla mai multe despre: toni conceicaocfr clujjulio baptistaciprian deacovidiu hobandamjan djokovic 

viewscnt
Articole similare