Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Conceicao rămâne antrenor la CFR Cluj. Finanţatorul clubului, convins de conducere să nu renunţe la portughez

Toni Conceicao rămâne antrenor la CFR Cluj. Finanţatorul clubului, convins de conducere să nu renunţe la portughez

CFR Cluj

Comentarii

Toni Conceicao rămâne antrenorul campioanei Ligii 1, CFR Cluj, în ciuda ratării calificării în grupele UEFA Europa League, informează ProSport.

Iniţial, presa locală a susţinut că Toni Conceicao a demisionat, joi seară, din funcţia de antrenor al echipei CFR Cluj, ca urmare a ratării calificării în grupele Ligii Europa.

Ştirea iniţială

Conform site-ului cjsport.ro, la finalul meciului retur cu Dudelange, finanţatorul clubului, Neluţu Varga, a convocat conducerea într-o şedinţă de urgenţă, iar primul care a făcut un pas în faţă a fost Antonio Conceicao. Tehnicianul portughez şi-a anunţat demisia, iar campioana României va avea un alt antrenor pe bancă la meciul cu Viitorul, de duminică.

În vârstă de 56 de ani, Toni Conceicao a revenit la CFR Cluj la sfârşitul lunii iulie, după plecarea lui Edi Iordănescu, demis după doar trei meciuri. În precedentele două mandate, în 2009 şi în sezonul 2015-2016, Conceicao a câştigat trei trofee cu CFR, Supercupa şi Cupa României în două rânduri, 2009 şi 2016.

Conceicao a mai antrenat, în afară de CFR Cluj, echipele Braga, Naval, Estrela Amadora, Vitoria Setubal, Trofense, Belenenses, FC Braşov, Astra Ploieşti, Moreirense, Olhanense, Al-Faisaly, Nea Salamina şi, înainte să revină în România, Penafiel.

Ionel Ganea, luat în calcul

Una dintre variantele luate în calcul ar fi aducerea lui Ionel Ganea, anunţă site-ul fanatik.ro, care notează că fostul internaţional ar fi devenit un apropiat al patronului campioanei, odată cu transferul fiului său, George, la gruparea din Gruia.

În vârstă de 44 de ani, Ganea a mai antrenat echipele Universitatea Cluj, Rapid, Dunărea Călăraşi, FC Voluntari şi ASA Târgu Mureş, iar în această vară a preluat-o pe ACS Poli Timişoara, dar a demisionat la scurt timp, din cauza problemelor financiare ale echipei.

CFR Cluj a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (0-0), de formaţia Dudelange din Luxemburg, în manşa a doua a play-off-ului Ligii Europa. Clujenii au fost conduşi cu 3-0 şi părăsesc competiţia după ce Dudelange s-a impus şi în tur, cu scorul de 2-0.

Afla mai multe despre: conceicaocfrantrenor 

viewscnt
Articole similare