Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Conceicao rupe tăcerea după ce-a fost dat afară de la CFR: "Jucătorii au vrut aşa şi au ajuns la o înţelegere cu conducerea!"

Toni Conceicao rupe tăcerea după ce-a fost dat afară de la CFR: "Jucătorii au vrut aşa şi au ajuns la o înţelegere cu conducerea!"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj şi antrenorul Antonio Conceicao au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului în urmă cu câteva zile. Conceicao a preluat-o pe CFR Cluj în iulie 2018 şi a condus-o de pe bancă în 24 de partide, bifând 13 victorii, 7 remize şi 4 înfrângeri.

Tehnicianul a plecat din România şi-a vorbit despre situaţia de la echipă: "Acum sunt mai liniştit. Un pic trist, normal, după ce conducerea a decis să ne despărţim aşa, în plin campionat, dar asta e viaţa. Merg mai departe. Ce să zic, e periculos să fii lider cu CFR! Probabil că e mai sigur ca antrenor dacă eşti pe locul doi sau trei. Mai glumesc şi eu. Îmi pare rău că s-a terminat aşa, într-un moment bun pentru echipă".
 
Acesta s-a referit pentru GSP şi la decizia de a nu se intra în cantonament înaintea meciului cu Astra: "Nu a fost decizia mea. Jucătorii au vrut aşa şi au ajuns la o înţelegere cu conducerea. Au spus că au nevoie să stea mai mult acasă, să schimbe atmosfera de cantonament. Dar nu asta a fost problema. Repet, am fost înlăturat fiindcă echipa nu mai câştiga. Cel puţin aşa mi s-a spus. Oricum, a fost una dintre cele mai grele perioade din cariera mea acest mandat la CFR. E dificil să lucrezi când tot apăreau informaţii că voi fi dat afară la numai două săptămâni de când venisem".
 

Afla mai multe despre: cfr clujdemiterescandalconceicaoprobleme 

viewscnt
Articole similare