Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Kroos a reacţionat după ce Balonul de Aur a fost decernat! ”Cristiano ar fi trebuit să fie înaintea lui Messi!”

Toni Kroos a reacţionat după ce Balonul de Aur a fost decernat! ”Cristiano ar fi trebuit să fie înaintea lui Messi!”
Comentarii

Germanul Toni Kroos susţine că portughezul Cristiano Ronaldo ar fi trebuit să fie înaintea lui Lionel Messi în ierarhia Balonului de Aur 2021.

Jucătorul echipei Paris Saint-Germain, Lionel Messi, a câştigat Balonul de Aur, luni seară, acesta fiind al şaptelea trofeu pentru el, iar după acest moment, organizatorii i-au pregătit o surpriză specială.

Polonezul Lewandowski a fost pe locul 2, iar Jorginho a fost pe locul 3. Robert Lewandowski (Bayern Munchen) a câştigat trofeul de cel mai bun atacant, iar Gianluigi Donnarumma (PSG, fost la AC Milan) a fost desemnat cel mai bun portar.

Acum, Toni Kroos susţine că Lionel Messi nu ar fi meritat acest nou trofeu individual. El a dezvăluit că francezul Benzema ar fi trebuit să fie pe locul 1, iar Cristiano Ronaldo, în faţa lui Lionel Messi. Lusitanul s-a situat pe locul 6. 

”Cristiano ar fi trebuit să fie înaintea lui Messi!”

”Premiul lui Messi nu este meritat. Nu există nicio îndoială că Messi, alături de Cristiano, a fost jucătorul ultimului deceniu, dar în acest an, trebuiau să fie alţii înaintea lui. 

Pentru mine, Karim ar fi trebuit să fie numărul 1, dacă ai căuta cu adevărat cel mai bun jucător din ultimul sezon. Am putut vedea de aproape ce jucător remarcabil este. Şi când vezi câte goluri decisive a marcat Cristiano în ultimul timp, iar Manchester United este încă în Liga Campionilor datorită lui, atunci, în ochii mei, Cristiano ar fi trebuit să fie înaintea lui Messi”, a spus Toni Kroos, în podcastul său.

Messi nu a participat la antrenamentul lui PSG după ce a câştigat Balonul de Aur

Clubul din capitala Franţei a precizat într-un comunicat că Lionel Messi şi Leandro Paredes nu au putut să participe la antrenamentele lui PSG din cauza unor simptome de gastroenterită. Francezii au oferit şi veşti bune pentru fanii echipei, după ce Mauro Icardi a reluat pregătirea, iar olandezul Georgio Wijnaldum urmează să revină joi la antrenamente.

Afla mai multe despre: toni kroos-ronaldo-messi 

viewscnt
Articole similare