Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea a anunţat revenirea a doi fotbalişti la FCSB. "La meciul următor vor face parte din lot"

Toni Petrea a anunţat revenirea a doi fotbalişti la FCSB. "La meciul următor vor face parte din lot"

FCSB

Comentarii

Toni Petrea a anunţat oficial că îi va avea disponibili la antrenamente pe Moruţan şi pe Nedelcu.

Toni Petrea a anunţat oficial revenirea a doi fotbalişti la FCSB

Antrenorul FCSB, Toni Petrea, a declarat, luni, că jucătorii Olimpiu Moruţan şi Dragoş Nedelcu au revenit la antrenamentele cu echipa, dar nu vor evolua în partida cu FC Argeş.

"E un meci dificil, cu un adversar care este într-o revenire, e neînvins în acest debut de retur şi a câştigat ultimul meci în deplasare, pe final, cum s-a întâmplat şi la Botoşani. Asta înseamnă că sunt o echipă organizată, o echipă care aleargă foarte mult, o echipă disciplinată şi foarte periculoasă la fazele fixe, cu finaluri de meci foarte bune, ceea ce înseamnă că sunt destul de bine pregătiţi fizic.

"Nouă nu ne rămâne decât să încercăm să ne facem jocul nostru ofensiv, să căutăm să marcăm şi să câştigăm. Principala mea preocupare în această periaodă este refacerea jucătorilor după meciuri. Programul de antrenament îl facem în aşa fel încât jucătorii să fie sută la sută apţi la ora jocului.

"Momentan, suntem bine (n.r. - din punctul de vedere al jucătorilor absenţi), de astăzi au intrat în programul echipei şi Moruţan şi Nedelcu. Probabil de la meciul următor vor face parte din lot. Ne gândim (n.r. - la o rotaţie a jucătorilor), avem discuţii individuale cu jucătorii, vreau să ştiu gradul lor de oboseală după aceste meciuri şi vom decide până la ora jocului.", a declarat Toni Petrea.

Meicul FC Argeş - FCSB va avea loc, marţi, de la ora 19.45, în etapa cu numărul 19 din Liga 1, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: fcsb morutan nedelcu 

viewscnt
Articole similare