Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea a dezvăluit că are nevoie de un nou transfer în zona ofensivă: "Normal că n-aş refuza. Mai căutăm"

Toni Petrea a dezvăluit că are nevoie de un nou transfer în zona ofensivă: "Normal că n-aş refuza. Mai căutăm"

FCSB

Comentarii

FCSB a scos doar o remiză, scor 2-2, în deplasarea de la FC Viitorul. Imediat după meciul cu echipa lui Mircea Rednic, Toni Petrea a recunoscut că are nevoie de aducerea unui atacant în actuala perioadă de transferuri.

"Un joc deschis, plăcut pentru telespectatori. Am început jocul bine, am avut câteva situaţii de a marca, n-am reuşit să o facem, am primit gol din penalty, după care am încercat să punem mai multă presiune pe adversar, am controlat jocul, am reuşit să egalăm şi chiar să conducem, după care am primit al doilea gol. Am fost egalaţi, am încercat să marcăm pe final, adversarul s-a apărat destul de bine şi n-am mai reuşit să înscriem. 

E un punct câştigat, acumulat în clasament, pentru mine e istorie acest meci, mă gândesc cum să recuperez, să refac jucătorii cât mai repede că în 3 zile avem alt meci pe care trebuie să-l câştigăm. 

Normal că n-aş spune nu unui vârf de careu, dar acum vedem dacă putem să şi materializăm ceva. Momentan n-am găsit ceva care să se plieze pe profilul nostru şi să ne avantajeze şi să ne ajute. Sergiu Buş a intrat de ieri în program normal, sper sa ne ajute de la meciul următor" , a spus Toni Petrea.

FC Viitorul - FCSB 2-2

FCSB a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul disputat, marţi, în deplasare, cu FC Viitorul, în etapa a XVII-a a Ligii I.

Au marcat: C. Matei '18 (p), Ely Fernandes '73 / Tănase '56 (p), Dussault '71 (a).

După acest egal, FCSB a acumulat 38 de puncte şi conduce în clasamentul Ligii I. Pe locul al doilea este CFR Cluj, cu 37 de puncte, iar pe locul 3, Universitatea Craiova, cu 31 de puncte.

FC Viitorul ocupă locul 7, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare