Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea a facut anunţul înainte de meciul cu Clinceni! Ce se întâmplă cu accidentarile din lot: „Avem probleme în continuare!"

Toni Petrea a facut anunţul înainte de meciul cu Clinceni! Ce se întâmplă cu accidentarile din lot: „Avem probleme în continuare!"

FCSB

Comentarii

Academica Clinceni ar urma să joace joi, 22 aprilie, împotriva lui FCSB, în etapa cu numarul 2 din play-off-ul Ligii 1, de la ora 20:15, în direct pe Telekom Sport 1.

Echipa patronată de Gigi Becali este lider în clasament, după ultima victorie din play-off, impotriva lui FC Botoşani, scor 2-1. Toni Petrea a dezvăluit la conferinţa de presă premergătoare meciului avantajele pe care le are Academica. De asemenea, el a vorbit despre problemele de lot pe care le întâmpină roş-albaştrii.

„Am început bine playoff-ul, cu o victorie muncită, un adversar bun, nu am apucat foarte mult să ne bucuram. Urmează un alt joc, un joc cu o echipă agresivă, experimentată, care vine după un rezultat nefavorabil. Cu siguranţă vor veni motivaţi, să arate că nu meciul trecut e adevarata faţă a lor.

Am încercat sa ne refacem cat mai repede şi să fim apţi de joc. Cu calificarea în playoff şi-au atins un obiectiv, presiunea nu mai e la fel de mare. Cred că exprimarea poate fi alta, sper să găsim soluţii prin care să putem să îi desfacem şi să câştigam.

„Forţa grupului predomină la Clinceni”

Cred eu că forţa grupului celor de la Clinceni e punctul forte, au jucători experimentaţi, cu multe minute in Liga 1 şi strainatate, dar forţa grupului e predominantă la ei.

Am avut probleme şi mai avem cu jucatorii accdentati, chiar daca am reusit oarecum recuperarea unora dintre ei, nu cred ca ne putem baza pe serviciile lor de la început, ma refer la Miron, Buziuc. Vedem pana la ora meciului pe cine ma pot baza, nu am înca situaţia clară", a spus Petrea. 

Afla mai multe despre: fcsbtoni petreaclinceni 

viewscnt
Articole similare