Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea a revenit cu victorie la FCSB: "Nu contează cine intră, trebuie să-şi facă treaba!". Ce a spus despre Budescu

Toni Petrea a revenit cu victorie la FCSB: "Nu contează cine intră, trebuie să-şi facă treaba!". Ce a spus despre Budescu

FCSB

Comentarii

Toni Petrea (46 de ani), antrenorul FCSB, a reacţionat la finalul meciului câştigat cu 3-1 împotriva FC Botoşani, pe Arena Naţională.

Toni Petrea a revenit cu victorie la FCSB: "Nu contează cine intră, trebuie să-şi facă treaba!". Ce a spus despre Budescu

Petrea s-a întors pe banca FCSB cu o victorie, 3-1 cu FC Botoşani, deşi roş-albaştri au avut un început greoi de meci şi au fost conduşi până în repriza secundă. Vali Gheorghe, Ianis Stoica şi Tănase au întors scorul, iar finalul a fost unul fericit pentru roş-albaştri. Toni Petrea a vorbit la flash-interviu.

"Greu, foarte greu, o primă repriză în care n-am reuşit să punem în pericol poarta. O primă repriză în care am pus presiuune pe adversar, însă nu am reuşit să punem noi în pericol poarta adversarului. Am primit gol la prima situaţie de gol a adversarului în prima repriză, care ne-a ameţit un pic.

Mă bucură faptul că repriza a doua am pus probleme, am revenit, am câştigat cu un final incendiar.

Eu zic că agresivitate am avut, poate nu am găsit soluţiile potrivite, am reuşit să recuperăm anumite mingi în treimea adversă. Ne-a lipsit poate ultima pasă.

Da, avem un lot de jucători foarte valoros, nu contează cine intră de la început, cine intră pe parcurs. Important e, când intră, să-şi facă treaba. Pentru asta sunt plătiţi. Trebuie să dea totul pe teren, chiar dacă tot meciul sau cinci minute. Suntem o echipă, trebuie să tragem toţi în aceeaşi direcţie, chiar dacă uneori nu-i iese unui jucător, trebuie să ne pregătim mai bine şi aşteptăm meciul următor.

Budescu e un jucător experimentat, e foarte talentat, nu cred că e afectat de critica patronului. Când intră pe teren îşi face treaba", a spus Toni Petrea, la Telekom Sport, după FCSB - FC Botoşani 3-1.

FCSB - FC Botoşani 3-1, în Liga 1

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii 1, în care a revenit de la 0-1.

Au marcat V. Gheorghe ’78, Stoica ’86 şi Tănase ‘90+4 pentru FCSB, respectiv Braun ’24 pentru oaspeţi.

FCSB: Vlad – V. Creţu, Vinicius, Miron, Ov. Popescu – Olaru (Gheorghe ’69), Ad. Şut, Tănase – Cordea (Stoica ’69), Keşeru (Budescu ’59), Oct. Popescu (Oaidă ’90). Antrenor: Toni Petrea

FC Botoşani: E. Pap – Racoviţan, Dawa, Şeroni, Ţigănaşu – Papa (Fili ’22, Tîrcoveanu ’88), Edjouma – Braun, E. Florescu , Santos (Jaja ’62) – Ongenda. Antrenor: Marius Croitoru

Cartonaşe galbene: Şut ’41 / Fili ’29, Ţigănaşu ‘90+1

Arbitri: Horia Mladinovici - Daniel Mitruţi, Cosmin Vătămanu - Bogdan Dumitrache

Observator: Adrian Vidan

În clasamentul Ligii 1, lider este CFR Cluj, cu 42 de puncte, iar FCSB este pe locul doi, cu 34 de puncte. FC Botoşani ocupă poziţia a cincea, cu 27 de puncte, la egalitate cu echipa de pe locul patru, FC Rapid. Poziţia a treia este ocupată de Universitatea Craiova, care are 28 de puncte.

Afla mai multe despre: toni petreafcsbreactievictorieliga 1 

viewscnt
Articole similare