Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea a vorbit despre contractul şi viitorul său la FCSB! Cum a explicat schimbările din meciul cu Academica Clinceni: "Asta voiam"

Toni Petrea a vorbit despre contractul şi viitorul său la FCSB! Cum a explicat schimbările din meciul cu Academica Clinceni: "Asta voiam"

Superliga

Comentarii

FCSB s-a impus, fără emoţii, în meciul cu Academica Clinceni, scor 2-0. Toni Petrea a oferit o primă reacţie, după ultima victorie din play-off.

Florin Tănase a reuşit dubla în meciul din această seară: „E foarte importantă victorie. Fiecare punct e important să ne menţinem pe prima poziţie. Eu n-aş exclude nici Craiova din această luptă, vom vedea ce se va întâmpla. Mai e mult de jucat. Noi am intrat mult mai motivaţi şi concentraţi, am încercat să jucăm mai repede ca de obicei de asta ne-a ieşit mai multe situaţii de poartă. Am făcut un joc bun. Fiecare accidentare pe care am suferit-o ne-a pus probleme. Tănase e un jucător foarte important pentru noi, a marcat mult. Nu ia mingea din poartă în poartă şi dă gol Şi echipa e importantă.

„De asta l-am schimbat pe Perianu”

Perianu nu m-a nemulţumit, dar am observat că nu aveam o agresivitate aşa cum mi-aş fi dorit, de asta am considerat că stilul mai agresiv a lui Oaidă ne poate ajuta.

E important să câştigi, am început cu două victorii şi ne dă moral. Urmează meciuri foarte dificile, ne gândim doar la victorie. (n.r. despre următorul meci) Nu e vorba de revanşă cu Sepsi, Sepsi e o echipă bună, care nu s-a calificat întâmplător în play-off. E momentul să câştigăm noi, să vină victoria împotriva lor. A fost o schimbare post pe post, ţinând cont că Iulian a jucat multe meciuri. A fost oportună schimbarea sa. Miron a fost foarte bun astăzi, a intrat destul de bine şi a dus. Ne speriasem un pic în momentul accidentării lui, dar a urmat un tratament destul de bun şi şi-a revenit rapid”
, a declarat după meci tehnicianul lui FCSB.

„Craiova nu şi-a spus ultimul cuvânt. E încă în lupta pentru titlu”

Întrebat despre avertismentul lui Gigi Becali care spune că „va continua la echipă doar dăcă ia campionatul”, Petrea a mărturisit: „Nici nu ştiu despre ce e vorba. Eu am contract până la vară, încerc să îmi fac treaba cât mai bine şi să iau campionatului. Craiova nu şi-a spus ultimul cuvânt. Faptul că nu a câştigat în aceste două meciuri nu înseamnă că şi-a spus ultimul cuvânt. E o luptă strânsă”.

FCSB are un start perfect de play-off. A câştigat primele două meciuri şi a ajuns la 39 de puncte, unul mai mult decât CFR Cluj.
Runda viitoare, formaţia antrenată de Toni Petrea primeşte vizita lui Sepsi Sf. Gheorghe.

De cealaltă parte, Academica este pe 6, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbtoni petreaplay-off 

viewscnt
Articole similare