Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, deranjat după Supercupa României: "Da, în istoria modernă şi contemporană a fotbalului...". Ce a spus după CFR Cluj - FCSB

Toni Petrea, deranjat după Supercupa României: "Da, în istoria modernă şi contemporană a fotbalului...". Ce a spus după CFR Cluj - FCSB

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB, Toni Petrea, a fost ironic atunci când a fost pus să explice cele cinci schimbări de la pauza meciului din Supercupa României cu CFR Cluj.

Toni Petrea, după Supercupa României: "Cred că joc cu doi fundaşi stânga pe postul de fundaş dreapta"

"A fost o finală, un meci disputat, plăcut pentru telespectatori. La penalty-uri nu mai şti ce se întâmplă. Ne pregătim pentru play-off. Avem probleme cu jucătorii accidentaţi, au mai apărut şi alţii. A trebuit să gestionăm cumva finala asta. 

(n.r. - Cum explicaţi cele cinci schimbări de la pauză? Probabil că aţi intrat în istorie). Da, în istoria modernă şi contemporană a fotbalului... Nu am vrut să riscăm cu jucătorii care au evoluat mai mult decât ceilalţi, am vrut să le dăm şanse şi celorlalţi jucători. 

Va fi un play-off disputat, cu cele mai bune echipe din campionat, vrem să arătăm mai bine de la meci la meci. Da... Cred că joc cu doi fundaşi stânga pe postul de fundaş dreapta... Cristea s-a accidentat, asta e situaţia", a declarat Toni Petrea la finalul meciului CFR Cluj - FCSB.  

Reacţia lui Cristi Balaj după declaraţia lui Toni Petrea

"Ce să spui când faci cinci schimbări la pauză? A transpirat acum, se duce şi face duş cu jucătorii, că a transpirat la ce a declarat. Da, e o declaraţie cu care nu ne-a obişnuit, a fost altfel acum", a spus Cristi Balaj pentru Telekom Sport.  

CFR Cluj a câştigat Supercupa României pentru a patra oară după executarea loviturilor de departajare. Clujenii au învins cu 4-1 la penaltiuri pe FCSB. După 90 de minute, scorul a fost egal, 0-0, şi nu s-au jucat prelungiri. Conform ROAF, dacă la finalul celor 90 de minute scorul este egal, se trece direct la executarea loviturilor de departajare.

Afla mai multe despre: toni petreafcsbcfr cluj fcsbsupercupa romaniei 

viewscnt
Articole similare