Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, despre confuzia de la penalty-ul FCSB-ului: ”Noi avem doi executanţi” Anunţ despre viitoarele achiziţii

Toni Petrea, despre confuzia de la penalty-ul FCSB-ului: ”Noi avem doi executanţi” Anunţ despre viitoarele achiziţii

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Man '37 şi Tănase '71 (penalti) pentru FCSB, respectiv Jefte '90+3 (penalti) pentru FC Voluntari.

Anton Petrea a vorbit după meci despre succesul obţinut de echipa sa contra formaţiei din Voluntari: ”Jocul nostru a fost destul de bun, ne-am creat destule situaţii de a marca, n-am reuşit să facem atât cât mi-aş fi dorit eu, a picat acest penalty în min 93. Din nou o greşeală ca la Ovidiu, trebuie să eliminăm asemenea lucruri din faza de apărare pentru că nu e normal. Pot să mă declar mulţumit de joc şi faptul că nu le-am dat foarte multe şanse adversarului nostru.”

Penalty-ul acordat FCSB-ului a produs un moment în care Tănase şi Man au cerut fiecare să execute lovitura de la 11 metri. În cele din urmă a executat căpitanul Tănase. Petrea explică: ”Noi avem doi executanţi la penalty. În funcţie de situaţie, de cum se simte la momentul respectiv, decidem...I-am sugerat lui Tănase să ia decizia cea mai bună, Denis sau el şi asta a fost ...n-a fost nicio problemă”. 

Darius Olaru a fost rezervă în acest meci, dar a intrat la pauză în locul lui Oaidă: ”Neavând un vârf autentic de careu, încercăm să dăm posibilitatea jucătorilor să aibă o mobilitate mai bună, să schimbăm poziţiile ca jucătorii să ajungă în poziţia cea mai bună la un anumit moment. Din acest motiv a apărut şi Tavi în atac, şi Coman, chiar şi Denis. Ţinând cont de meciuri şi de perioada foarte scurtă dintre partide, e normal şi ideal să ai un un număr cât mai mare de jucători, chiar dubluri  pe toate posturile. Dacă reuşim să aducem ceva, de bine, dacă nu, încercăm să ne descurcăm cu ce avem” a mai spus Toni Petrea.

FCSB - FC Voluntari 2-1 (Man, Tănase / Jefte)

Au evoluat:
FCSB: Vlad - Ov. Popescu, I. Cristea, Miron (Creţu '73), Radunovic - Oaidă (Olaru '46), Şut, Fl. Tănase - Man, Fl. Coman, Oc. Popescu (Fulga '83). Antrenor: Anton Petrea

FC Voluntari: Rodriguez - C. Costin, C. Achim, Armaş, Briceag - Ricardinho (Tavares '73), Borţoneanu, A. Ivanov (Ilie '89) - Mailat (I.Gheorghe '33), Al. Stoica (Jefte '46), Lopes (Angelov '46). Antrenor: Bogdan Andone

Cartonaşe galbene:Coman '31, Şut "59 / Mailat '3, Bortoneanu '32

Arbitri: Florin Andrei – Mihai Marius Marica, George Florin Neacşu – Cătălin Popa

Observator: Alexandru Deaconu

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare