Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, despre întâlnirea cu Laurenţiu Reghecampf: "E ceva nou, e prima dată când ne întâlnim ca adversari"

Toni Petrea, despre întâlnirea cu Laurenţiu Reghecampf: "E ceva nou, e prima dată când ne întâlnim ca adversari"

FCSB

Comentarii

U Craiova - FCSB este derby-ul etapei a 17-a din Liga I. Partida se joacă duminică, de la ora 20:30, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

"Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, cu un adversar bun, cu un antrenor bun. O echipă preocupată de fotbal, o echipă preocupată de jocul ofensiv. Ştim punctele lor forte, vom încerca să blocăm aceste lucruri pe care le fac bine şi să încercăm să profităm de spaţiile pe care le vom avea pe parcursul jocului.

Mă bucură revederea cu fostul meu coleg, Laurenţiu Reghecampf. E ceva nou, e pentru prima dată când ne întâlnim ca adversari şi am convingerea că va fi un meci frumos. Ştiu că e preocupat de jocul ofensiv, ştiu că e preocupat de atac, de presing, îi cunosc filosofia. Sper să pot specula anumite lucruri care nu le funcţionează lor foarte bine.

Diferenţa este destul de mare din punctul meu de vedere, la momentul actual, faţă de CFR Cluj. Sperăm şi la jocul rezultatelor să putem să ne apropiem de primul loc. În momentul în care există o diferenţă atât de mare de puncte între primul loc şi noi e normal să fie o oarecare presiune.

Am eu personal un obiectiv, îmi doresc cât mai rapid să reuşim să reducem la minimum diferenţa asta de puncte" , a declarat Toni Petrea.

Toni Petrea a fost antrenorul secund al lui Laurenţiu Reghecampf până în vara anului trecut, când a încheiat colaborarea cu actualul tehnician al oltenilor şi a venit la conducerea FCSB-ului. Cei doi antrenori care se vor întâlni duminică seara au lucrat împreună la Concordia Chiajna, la FCSB, la Al Hilal, la Litex, la Al Wahda şi la Al Wasl.

Afla mai multe despre: u craiovafcsb 

viewscnt
Articole similare