Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, despre problema cu care s-a confruntat Vukusic la FCSB: "N-a fost bine". Florinel Coman, "apăsat de ce s-a întâmplat"

Toni Petrea, despre problema cu care s-a confruntat Vukusic la FCSB: "N-a fost bine". Florinel Coman, "apăsat de ce s-a întâmplat"

FCSB

Comentarii

FCSB continuă să joace fără un atacant de meserie în meciurile pe care le are, iar antrenorul Toni Petrea a explicat motivul pentru care nu se poate baza, pentru moment, pe vârful Ante Vukusic. Croatul a intrat pe finalul partidei cu FC Botoşani, pe care FCSB a câştigat-o cu 2-0.

Toni Petrea, despre Florinel Coman şi Ante Vukusic: "E puţin apăsat / Timp mai are"

Florinel Coman a fost titular în primul meci de după incidentul în urma căruia i s-a întocmit dosar penal. Fotbalistul de la FCSB a fost schimbat în minutul 84 cu Ante Vukusic: "A primit un cartonaş uşor, probabil e puţin apăsat şi de ce s-a întâmplat, dar când intră pe teren se gândeşte doar la joc. A fost o situaţie confuză acolo, a fost puţin nervos şi a încasat un cartonaş galben. Când intră pe teren e conectat la ce trebuie să facă", a declarat Toni Petrea despre "Mbappe", la finalul meciului.   

Ante Vukusic are de recuperat pentru a deveni titular la FCSB, iar Toni Petrea a explicat de ce i-a oferit doar 10 minute, pe finalul meciului cu FC Botoşani: "N-a fost foarte bine pus la punct cu pregătirea fizică, dar uşor, uşor se integrează în echipă, vom vedea pe parcurs evoluţia lui şi evoluţia echipei şi în momentrul în care va intra... Timp mai are, m-aţi întrebat de 18 minute, chiar nu m-am gândit cât timp a jucat", a mai spus antrenorul FCSB-ului.  

  • 4 meciuri a bifat Ante Vukusic de la venirea la FCSB, echipă pentru care nu a reuşit să marcheze. 

Valeriu Iftime a oferit faza meciului de la oficiala stadionului. La finalul partidei, patronul lui FC Botoşani a strigat după antrenorul Marius Croitoru. 

VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

FC Botoşani nu a putut rupe "blestemul" în faţa FCSB-ului. Moldovenii nu au câştigat de cinci meciuri în faţa FCSB-ului, unde a vândut mai mulţi fotbalişti importanţi, iar istoria s-a repetat duminică seara. La pauză s-a intrat cu scorul de 0-0, dar Florin Tănase a deschis scorul în minutul 53, iar Darius Olaru a făcut 2-0 pentru FCSB şi a stabilit scorul final în minutul 66.

Afla mai multe despre: toni petreaante vukusicfcsbflorinel comanfc botosani fcsb 

viewscnt
Articole similare