Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, discurs înaintea ultimului meci la FCSB! "N-am dus ritmul la final, cauzele sunt multiple". Cum a explicat surprizele din echipa de start

Toni Petrea, discurs înaintea ultimului meci la FCSB! "N-am dus ritmul la final, cauzele sunt multiple". Cum a explicat surprizele din echipa de start

FCSB

Comentarii

Toni Petrea a rămas antrenor la FCSB pentru finalul de sezon, iar el a condus echipa în meciul cu CFR Cluj, în care a introdus mai mulţi fotbalişti tineri.

Toni Petrea, înaintea ultimului meci la FCSB

"Pentru mine e deosebit. Ne-am luptat până la ultima picătură. Din păcate, n-am dus ritmul la final, cauzele sunt multiple. Dacă ei au terminat pe primul loc, merită, îi felicit, iar noi să fim la fel şi să o luăm de la capăt în noul sezon şi să nu mai avem accidentări.

(n.r. - întrebat despre echipa de start trimisă pentru meciul cu CFR Cluj) Strategia clubului e de a promova jucători tineri. În situaţia asta s-a ajuns, acum pot juca şi tinerii. Am dat liber unor jucători, au plecat, au avut presiune şi vin şi acţiunile naţionalelor. Vrem să vedem şi jucătorii tineri, nu desconsiderăm competiţia. De la astfel de jocuri pot căpăta valoare", a declarat Toni Petrea. 

Echipele de start din CFR Cluj - FCSB

  • CFR Cluj: Bălgrădean - Manea, Vinicius, Burcă, M. Camora - Deac, Hoban, Păun - Gîdea, Rondon, Costache
  • Rezerve: Murariu, Latovlevici, Ciobotariu, Itu, Pereira, Soares, Luis Aurelio, Carnat, Gondiu
  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Simion, Filip, Şerban - Nedelcu, Vînă, Perianu - Niţă, Fl. Tănase, Musi
  • Rezerve: Udrea, Gogor, Soiledis, Buziuc, Istrate, Ardelean

Ultimul meci direct dintre CFR Cluj şi FCSB din acest sezon are loc în Ardeal, în direct pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

 

Afla mai multe despre: toni petreafcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare