Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, explicaţii pentru schimbarea lui Buş: "Nu e vorba de nemulţumire!". Reacţia antrenorului FCSB după calificarea în turul doi al Europa League

Toni Petrea, explicaţii pentru schimbarea lui Buş: "Nu e vorba de nemulţumire!". Reacţia antrenorului FCSB după calificarea în turul doi al Europa League

FCSB

Comentarii

Toni Petrea (45 de ani), antrenorul FCSB, a spus la finalul meciului câştigat de elevii săi, 3-0 cu Shirak, şi a spus că se aştepta să fie un meci greu şi că va discuta cu elevii săi despre ocaziile pe care le-au avut armenii pe Arena Naţională. Petrea a declarat, totuşi, că per total e muţumit.

Petrea cere răbdare şi spune că totul trebuie luat pas cu pas pentru a vedea dacă FCSB se va califica în grupele Europa League. "Întradevăr, un meci dificil. Ştiam că vom întâlni un adversar care ne va pune probleme. Am avut probleme în prima repriză. Mă bucur pentru calificare. Au fost câteva momente de nesincronizare, o să discutăm despre asta. Au avut 2-3 situaţii de a marca. Per total, mă declar mulţumit de rezultat. E mai interesant pentru toată lumea, dar e mai dificil. Joci fiecare meci ca pe o finală.

Mai avem până acolo, vrem să o luăm pas cu pas. Trebuie să ne concentrăm pe turul doi, apoi vom vedea ce va fi", a spus Toni Petrea, la flash-interviu, la Look Sport.

"Nu e vorba de nemulţumire!"

Antrenorul FCSB a oferit, la finalul meciului, explicaţii pentru faptul că Sergiu Buş a fost schimbat la pauză cu Alexandru Buziuc. Ultimul a şi marcat golul de 3-0 pe Arena Naţională, cu care FCSB a închis tabela. De asemenea, Petrea a vorbit şi despre convocarea lui Buş la naţională. "Nu e vorba despre nemulţumire, avem meciuri din 3 în 3 zile, jucătorii încă nu sunt la nivelul de pregătire pe care îl dorim. Mă bucur că a fost convocat la naţională, mă bucur pentru el", a mai spus Toni Petrea.

Afla mai multe despre: toni petreafcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare