Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, fanul lui Sepsi! Cum a reacţionat antrenorul FCSB în timp ce CFR Cluj era condusă acasă: "M-am uitat puţin la meci" VIDEO

Toni Petrea, fanul lui Sepsi! Cum a reacţionat antrenorul FCSB în timp ce CFR Cluj era condusă acasă: "M-am uitat puţin la meci" VIDEO

FCSB

Comentarii

Antrenorul de la FCSB, Toni Petrea, a prefaţat meciul cu Academica Clinceni şi a fost cu ochii şi pe meciul rivalilor de la CFR Cluj cu Sepsi, încheiat 0-1, în Gruia.

Toni Petrea, înainte de FCSB - Academica Clinceni

"Gândul meu e la jocul din această seară, o partică mai grea decât pare. E o echipă care nu are nimic de pierdut, fără presiune. Sper să ne ridicăm la nivelul jocului. Clinceni are o apărare foarte bună, e o echipă experimentată, care ştie să rupă jocul, să închidă culoarele. Poate avem mai multă inspiraţie. 

Florin Tănase e golgheterul echipei, a revenit după suspendare. Sper să o ţină cu multe goluri marcate. E o presiune pe noi, întâlnim adversari care vor să câştige, ne apropiem de finalul acestui sezon disputat. Sper să gestionăm cât mai bine aceste două săptămâni rămase şi să fim proaspeţi, să câştigăm puncte", a declarat antrenorul FCSB înaintea meciului cu Academica Clinceni. 

Interviul cu principalul de la FCSB a avut loc în timpul meciului CFR Cluj - Sepsi, când campioana României era condusă cu 1-0, după golul lui Safranko. Antrenorul a avut o reacţie sinceră: "M-am uitat puţin la meciul CFR-ului. Să rămână aşa (n.r. 0-1), da, cum e (n.r. - râde)", a mai spus Toni Petrea. 

FCSB - Academica Clinceni e în direct pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

 

Afla mai multe despre: toni petreafcsbfcsb academica clinceni 

viewscnt
Articole similare