Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, ferm în privinţa lui Octavian Popescu, după ce jucătorul a adus victoria cu Voluntari! ”El mai are câteva lucruri de pus la punct!” Ce trebuie să facă starul lui Gigi Becali

Toni Petrea, ferm în privinţa lui Octavian Popescu, după ce jucătorul a adus victoria cu Voluntari! ”El mai are câteva lucruri de pus la punct!” Ce trebuie să facă starul lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (0-0), pe FC Voluntari, în etapa a XXX-a a campionatului naţional Liga 1.

FCSB încheie sezonul regulat pe locul 2, la 14 puncte de liderul CFR Cluj. După înjumătăţirea punctelor, diferenţa va fi de şapte puncte. Meciul a fost decis de eurogolul lui Octavian Popescu. 

La ultima fază a meciului, în minutul 90+3, FCSB a preferat să execute o lovitură liberă scurt. Mingea a fost pasată la Octavian Popescu, iar jucătorul FCSB-ului şi-a luat inima în dinţi, a făcut câţiva paşi şi a tras la poartă. Mingea a fost trimisă perfect de tânărul jucător, iar portarul lui FC Voluntari nu a avut nicio şansă. 

Chiar dacă a fost decisiv pentru FCSB, Toni Petrea l-a adus cu picioarele pe pământ pe Octavian Popescu şi nu vrea ca jucătorul lui să se piardă înainte de a deveni un jucător de top, aşa cum au prezis mai mulţi oameni din fotbalul românesc. 

Antrenorul FCSB-ului crede că tânărul jucător trebuie să mai acumuleze masă musculară pentru a face faţă duelurilor cu adversari puternici din fotbalul european. 

”El mai are câteva lucruri de pus la punct!”

”El este un jucător emblematic pentru noi, pot să spun chiar la momentul asta. Se vede în evoluţia lui şi mă bucură că, de la meci la meci are încredere mai multă în posibilităţile lui. El mai are câteva lucruri de pus la punct, cel puţin din punct de vedere al forţei.

Aşa, capacitate fizică are, tehnică, fără discuţii. Şi tactic a învăţat multe lucruri. Dar, cred că din punct de vedere fizic, mai ales în campionatele puternice, unde se pune un mare accent pe forţă, mai trebuie să lucreze el”, a declarat Anton Petrea, la finalul partidei cu FC Voluntari.

Octavian Popescu a marcat şapte goluri şi a livrat trei pase de gol în 28 de meciuri jucate pentru FCSB în toate competiţiile acestui sezon.

Afla mai multe despre: fcsb-toni petrea-octavian popescu 

viewscnt
Articole similare