Experiențe împreună.
You are here:

Toni Petrea, înainte de FCSB - CFR Cluj, derby-ul de titlu din Liga 1: "Nu suntem în cel mai fericit moment, dar am încredere că ne putem uni!"

Toni Petrea, înainte de FCSB - CFR Cluj, derby-ul de titlu din Liga 1: "Nu suntem în cel mai fericit moment, dar am încredere că ne putem uni!"

FCSB

Comentarii

Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat că el şi formaţia sa vor face tot ce depinde de ei pentru a arăta cât mai bine la meciul de luni cu CFR Cluj. El a menţionat că încă nu ştie în ce măsură va putea juca Darius Olaru, care revine după o accidentare.

“Suntem profesionişti, trebuie să ne adaptăm şi chiar şi în această zi sfântă să ne pregătim pentru un joc foarte dificil. Nu suntem în cel mai fericit moment, dar am încredere că putem să ne unim şii să arătăm mult mai bine. E un meci foarte important, sunt trei puncte importante, dar nu decisive. Cred că titlul de campioană va fi decis după ultima etapă. Vom face tot ce depinde de noi ca să arătăm cât mai bine şi să reuşim să câştigăm printr-un joc colectiv, printr-o exprimare mai bună a jucătorilor noştri. Sper ca mâine seară să fim bucuroşi după o victorie. Mai sunt câteva semne de întrebare în privinţa lui Darius Olaru, nu este complet refăcut. Vom vedea şi după antrenamentul de astăzi şi cel de mâine dimineaţă dacă ne vom putea baza pe el din primul minut sau pe parcursul jocului. Momentan mai avem câteva semne de întrebare în ceea ce-l priveşte”, a spus Petrea.

FCSB va întâlni echipa CFR Cluj, luni, pe teren propriu, de la ora 20.30, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii I.

viewscnt
Articole similare
Fost barman si fotomodel la New York, acum antrenorul momentului in Europa FOTO