Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, îngrijorat după accidentările lui Miron şi Olaru: "Am doi accidentaţi şi nici n-am câştigat. Mă preocupă!

Toni Petrea, îngrijorat după accidentările lui Miron şi Olaru: "Am doi accidentaţi şi nici n-am câştigat. Mă preocupă!

FCSB

Comentarii

Toni Petrea (45 de ani), antrenorul FCSB, s-a declarat extrem de preocupat de accidentările apărute în tabăra echipei sale în timpul meciului Sepsi - FCSB, încheiat 1-1. Tehnicianul a comentat şi posibilitatea ca roş-albaştri să piardă primul loc în favoarea CFR-ului exact înaintea de intrarea în play-off-ul Ligii 1.

Toni Petrea, ingrijorat de accidentările lui Miron şi Olaru: "Am doi accidentaţi şi nici n-am câştigat. Mă preocupă!"

FCSB a făcut doar 1-1 cu Sepsi, în etapa a 30-a din Liga 1, ultima din sezonul regulat, iar Toni Petrea s-a ales şi cu doi jucători accidentaţi la finalul meciului. Andrei Miron şi Darius Olaru au ieşit accidentaţi din partida de la Sf. Gheorghe şi antrenorul FCSB a spus că e îngrijorat şi preocupat de situaţia medicală a celor doi.

"Am doi accidentaţi după acest joc, pe care nici nu am reuşit să îl câştigăm. Asta mă preocupă foarte tare, să văd cât de grave sunt accidentările lor. Oarecum norocos golul lor. Nu pot să zic că a fost o fază lucrată, să zic că am primit gol din cine ştie ce fază lucrată, combinaţii sau ceva. A fost o bâlbâială în careu. La 1-1 s-a jucat mai mult cu mingi lungi, cel puţin din partea lor. Noi am încercat să revenim în joc şi ne-am mai creat câteva situaţii de a marca, dar nu am reuşit să o facem, din păcate. Ne pregătim de supercupă, ne pregătim de playoff, cu jucătorii pe care îi avem la dispoziţie. Trebuie să strângem rândurile şi să facem maximum din ceea ce putem face.

Mă îngrijorează accidentările. Asta e preocuparea pe care o am în momentul de faţă, să găsesc soluţii să îi refacem cât mai repede cu putinţă. În situaţia în care nu vom putea să îi recuperăm, să găsim soluţii cu ce mai avem disponibil.

Nu cred că am avut o exprimare rea, nici astăzi, nici la meciul cu Craiova. Nu am reuşit să marcăm atât cât ar fi trebuit, la situaţii pe care le-am avut. Rămâne de văzut. Playofful va fi foarte disputat cu siguranţă, cu echipe bune. Aşa cum am mai spus, echipa care va gestiona cel mai bine această perioadă va avea câştig de cauză.  

Într-adevăr, am putea pierde totul temporar, dar aşa cum am spus, totul se va decide în playoff. Acolo vor fi alte jocuri, altă miză, un alt campionat... acolo se va decide titlul de campioană"
, a spus Toni Petrea, la Telekom Sport.

Sepsi - FCSB 1-1, în Liga 1

FCSB a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa XXX, ultima a sezonului regulat al Ligii I. Echipa bucureşteană este lider în clasament, cu 65 de puncte, cu două mai mult decât CFR Cluj, care va juca în ultima etapă a sezonului regulat duminică, în deplasare, cu Universitatea Craiova.

Golurile au fost marcate de Pavol Safranko ’57 pentru gazde şi Florin Tănase ‘6 pentru FCSB.

Sepsi: J. Fernandez – Dimitrov, Bouhenna, Mitrea, M. Ştefănescu – Vaşvari, Fofana (Gonzalez ’46), Nouvier (Petrila ’46) – Golofca (Bajrovic ’89), Safranko, G. Dragomir (Aganovic ‘8, Achahbar ’70). Antrenor: Leo Grozavu

FCSB: Vlad – Creţu, Cristea, Miron (Oaidă ’14), Radunovic – Ov. Popescu (Vînă ’77), Şut, Olaru (Nedelcu ’43) – Moruţan, Fl. Tănase, Oct. Popescu (Panţîru ’77). Antrenor: Toni Petrea

Afla mai multe despre: toni petreafcsbliga 1reactie 

viewscnt
Articole similare