Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea l-a lăudat pe Octavian Popescu şi a vorbit despre situaţia lui Coman: ”La noi nu s-a pus problema să aibă vreo problemă medicală”

Toni Petrea l-a lăudat pe Octavian Popescu şi a vorbit despre situaţia lui Coman: ”La noi nu s-a pus problema să aibă vreo problemă medicală”

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu scorul de 2-1 în faţa formaţiei FC Botoşani, într-un meci disputat la Giurgiu.

FCSB a început playoff ul cu un gol fabulos al puştiului minune Octavian Popescu. Golul lui Popescu a fost golul de 1-1 cu Botoşani. Apoi, portarul Papp a gafat ca în curtea şcolii, iar Panţîru a marcat golul de trei puncte pentru roş-albaştri. Botoşani începuse excelent meciul. Ashkovski a deschis scorul la capătul unei curse de 70 de metri. FCSB a întors meciul în decurs de patru minute şi s-a impus cu 2 la 1, păstrându-şi avansul de un punct în fruntea clasamentului.

Toni Petrea, antrenorul FCSB-ului, s-a declarat nemulţumit doar de prima repriză a meciului cu Botoşani: ”Sunt nemulţumit de prima repriză doar că am primit golul. În rest, jocul nostru a fost destul de bun. Nu am ştiut să rupem jocul când trebuia, să nu mai ajungem în situaţia aia. Dar per total cred că a fost un joc bun. În repriza a doua am pus mai multă presiune pe adversar, am reuşit să îl forţăm să greşească, să marcăm şi golul doi. Cred eu că cel puţin repriza a doua ne-a aparţinut în totalitate” a spus Petrea, după meci.

Octavian Popescu a marcat golul de 1-1 şi a făcut-o printr-o execuţie de toată frumuseţea: ”Mă bucură această reuşită pentru el, cred că înseamnă foarte mult pentru el. Nu are curajul suficient să finalizeze. I-am zis că nu se întâmplă nimic, mai bine să dea peste poartă decât să o piardă şi să fim prinşi pe contraatac.  Şi astă seară i-a reuşit execuţia.” a explicat antrenorul FCSB-ului.

El l-a introdus în teren pe Panţîru, omul care a adus cele trei puncte liderului: ”Inspirat, dar forţat de împrejurări, cu accidentarea lui Moruţan. Are o lovitură la spate, nu mai putea... din prima repriză s-a întâmplat, a zis că mai încearcă să joace, dar atât a mai putut. Mâine o să vedem mai mult şi sperăm să nu fie foarte grav.”

Sezonul s-a terminat pentru Florinel Coman, care stă pe tuşă două luni. Fotbalistul de la FCSB a ieşit după nici 10 minute din meciul cu Macedonia de Nord, iar Nicolae Dică a vorbit despre ce s-a întâmplat în cadrul naţionalei: "El era dinainte accidentat, de la echipa de club. Avea o accidentare dinainte. Nu l-am accidentat noi, avea unele probleme”

Tehnicianul de la FCSB a comentat şi pe marginea acestui subiect: ”Cum adică, nu înţeleg? Eu nu ştiu nimic de aşa ceva, dacă avea dureri înainte sau le-a simţit acolo. Trebuia să observe chestia asta. La noi nu s-a pus problema să aibă vreo problemă medicală” a spus antrenorul FCSB-ului.

Afla mai multe despre: anton petrea,  

viewscnt
Articole similare