Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, mesaj pentru Florinel Coman. Cum încearcă să-şi "bage în priză" starul de la FCSB: "Motivaţia lui trebuie să vină din asta!"

Toni Petrea, mesaj pentru Florinel Coman. Cum încearcă să-şi "bage în priză" starul de la FCSB: "Motivaţia lui trebuie să vină din asta!"

FCSB

Comentarii

Anton Petrea (46 de ani), antrenorul FCSB, a comentat la conferinţa de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj, convocarea lui Florinel Coman (22 de ani) la naţionala mare a României şi i-a transmis starului său un meci. "Mbappe" traversează o formă slabă din punct de vedere al cifrelor, dar Petrea ştie unde să-şi găsească elevul său motivaţia pentru a reveni în top.

Petrea a spus că Florinel Coman ar trebui să fie foarte motivat şi să dea totul pe teren doar pentru faptul că joacă la FCSB, dar şi că această convocarea venită pe un fond de formă slabă ar trebui să fie o motivaţie în plus pentru un reviriment al starului pe care Gigi Becali speră să obţină milioane de euro.

"Motivaţia lui trebuie să vină din faptul că este jucător la această echipă. Este un jucător valoros şi trebuie să demonstreze la fiecare meci. Faptul că a fost convocat la echipa naţională este îmbucurător pentru el şi într-adevăr poate fi şi aceasta o motivaţie în plus. Sper să aibă o evoluţie cât mai bună", a spus Toni Petrea, la conferinţa de presă.

Florinel Coman a fost accidentat o bună perioadă de timp din actualul sezon de Liga 1 şi a reuşit să marcheze doar de două ori pentru FCSB, având în cont şi opt pase de gol.

Toni Petrea îşi avertizează jucătorii: "Începe play-off-ul pentru noi"

Cel mai tare meci al săptămânii se joacă vineri, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1. Primele două clasate din Liga I, FCSB şi CFR Cluj se întâlnesc pe Arena Naţională, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite în timp real pe telekomsport.ro.

După duelul cu CFR Cluj, FCSB va mai avea alte două meciuri de disputat în sezonul regulat. Roş-albaştrii le vor înfrunta pe Universitatea Craiova şi Sepsi, alte două echipe clasate pe locuri de play-off.

"Ţinând cont că întâlnim următoarele 3 echipe din spatele nostru în etapele viitoare, pot să spun că începe play-off-ul pentru noi. Suntem destul de pregătiţi din punct de vedere fizic şi mental pentru acest joc cu CFR, pentru că venim după o perioadă bună, avem câteva meciuri în care nu am primit gol. Sper să nu fie un complex, ce a fost în trecut e istorie, pe noi ne interesează ceea ce urmează.

Ştiu că întâlnim o echipă foarte agresivă, o echipă experimentată, într-o formă bună, dar asta cred că ar trebui doar să ne mobilizeze"
, a spus Toni Petrea.

Afla mai multe despre: anton petreafcsbflorinel comanmesaj 

viewscnt
Articole similare