Experiențe împreună.
You are here:

Toni Petrea, OUT de la FCSB. Becali a confirmat decizia în plin play-off: "Fără nicio supărare"

Toni Petrea, OUT de la FCSB. Becali a confirmat decizia în plin play-off: "Fără nicio supărare"

FCSB

Comentarii

FCSB a început perfect play-off-ul Ligii I, s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la FC Botoşani şi şi-a păstrat prima poziţie în clasament.

Ultimul titlu luat de FCSB a fost cel din 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă. Deşi pe banca tehnică a roş-albaştrilor s-au regăsit în cei şase ani nume importante precum Mirel Rădoi, Laurenţiu Reghecampf sau Mihai Teja, FCSB n-a mai putut câştigat lupta la titlu cu Astra, cu FC Viitorul sau cu CFR Cluj, campioana ultimelor trei sezoane.

Însă, spre deosebire de sezoanele anterioare, FCSB a încheiat sezonul regulat dina ctuala stagiune pe primul loc, astfel că Gigi Becali speră ca echipa sa să câştige titlul mult aşteptat. În caz contrar, patronul roş-albaştrilor a recunoscut că Toni Petrea va fi demis.

Toni Petrea, OUT de la FCSB. Becali a confirmat decizia în plin play-off: "Fără nicio supărare"

"Îi spun Toni Piatră, pentru că e piatră. Când câştigă, e tare ca piatra, dacă pierde, la revedere, nu mai e nicio piatră. Eu am pus piatra de temelie la FCSB, echipa care va fi campioană. Dacă nu se întâmplă asta, găsim pe altul, găsim alt apostol, nu e problemă.

Dar eu aşa simt că Domnul ţine cu noi. De la 0-1 să întorci şi să marchezi de două ori, e clar că Domnul e lângă noi. Eu nu sunt ipocrit, nu sunt cu diplomaţia. Craiova nu mai are nicio şansă. Trebuie să ne bată pe noi de două ori, iar pe CFR tot de două ori.

Fără supărare, e părerea mea, Craiova a ieşit deja din cărţi pentru campionat. Să mai recuperezi în play-off de la FCSB 6 puncte şi de la CFR 5 puncte, e imposibil" , a spus Gigi Becali la Pro X.

  • Toni Petrea a preluat-o pe FCSB pe 15 iulie 2020 şi a câştigat un trofeu cu roş-albaştrii, Cupa României, în sezonul trecut
  • 26 de victorii, 5 remize şi 9 înfrângeri are Toni Petrea în cele 40 de meciuri petrecute pe banca tehnică de la FCSB

viewscnt
Articole similare
Unde e trofeul de aur roz? Ion Tiriac s-a "zgarcit" anul acesta FOTO