Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea pregăteşte surprize în primul „11” pentru meciul cu Voluntari: „O perioadă complicată pentru noi. Ne gândim la toate aspectele”

Toni Petrea pregăteşte surprize în primul „11” pentru meciul cu Voluntari: „O perioadă complicată pentru noi. Ne gândim la toate aspectele”

FCSB

Comentarii

FCSB a început în forţă noul sezon. Sub comanda lui Toni Petrea, roş-albaştrii au maximum de puncte în Liga 1 şi sunt calificaţi în turul doi preliminar al Europa League. Sâmbătă, de la ora 21:00, FCSB joacă la Voluntari, într-un meci transmis în direct pe Telekom Sport 1. Deşi are aproape tot lotul valid, antrenorul oaspeţilor se gândeşte la un prim „11” inedit.

FCSB e gata să îşi reia meciurile oficiale după pauza prilejuită de meciurile echipelor naţionale. În etapa a treia, roş-albaştrii joacă la Voluntari. Oaspeţii au maximum de puncte şi sunt pe primul loc în Liga 1 după victoriile cu Astra (3-0) şi cu Viitorul (3-0). Nici ilfovenii nu au început rău campionatul. Au patru puncte după primele două runde.

„Venim după o pauză competiţională, o perioadă în care cred ca ne-am îmbunătăţit nivelul, atât cel al pregătirii fizice, cât şi cel tehnico-tactic. Ne aşteaptă un meci greu, cu un adversar omogen, o echipă disciplinată, cu o apărare bună şi care nu a pierdut în primele două partide. Noi trebuie să fim concentraţi, cu atitudinea pe care am arătat-o la ultimele partide. Am convingerea că vom face un joc bun şi un rezultat care să ne facă fericiţi la finalul partidei”, a declarat Toni Petrea la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu FC Voluntari.

Deţinătoarea Cupei României a avut mai mulţi jucători convocaţi la echipele naţionale. Andrei Vlad, Darius Olaru, Dennis Man şi Olimpiu Moruţan au făcut parte din lotul lui Adrian Mutu la U21, în timp ce Florinel Coman şi Sergiu Buş s-au numărat printre tricolorii lui Rădoi: „Jucătorii au reacţionat bine. Le-am dat şi câteva zile de pauză imediat după jocul cu Viitorul. Apoi am venit cu două antrenamente pe zi şi ei au fost foarte receptivi la ceea ce le-am cerut. Mă bucur că cei de la echipele naţionale s-au întors sănătoşi şi că putem miza pe ei. Normal, sunt şi ei bucuroşi de ce au realizat acolo şi de rezultatele pe care le-au obţinut şi i-am felicitat pentru acest lucru”, a adăugat antrenorul lui FCSB.

Pentru FCSB, meciul cu Voluntari va fi ultimul test înaintea deplasării în Serbia. Joi, 17 septembrie, roş-albaştrii joacă cu Topola în turul doi preliminar din Europa League: „Urmează o perioadă complicată pentru noi, cu meciuri din trei în trei zile, trebuie să ne gândim la toate aspectele şi că jucăm în Europa, meci în deplasare, care are alte conotaţii, dar până la ora jocului vom vedea ce formulă de start vom alege, dar luăm în calcul şi o rotaţie a jucătorilor”, a concluzionat Petrea.

 

 

Afla mai multe despre: fcsbpetreavoluntari 

viewscnt
Articole similare