Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, procentaj 100% ca antrenor la FCSB: "E devreme, avem de muncă". Cum a explicat schimbarea lui Adi Petre VIDEO

Toni Petrea, procentaj 100% ca antrenor la FCSB: "E devreme, avem de muncă". Cum a explicat schimbarea lui Adi Petre VIDEO

FCSB

Comentarii

Anton Petrea, noul antrenor de la FCSB, a înregistrat o nouă victorie pe banca lui FCSB, dar crede că echipa încă are mai multă muncă. Tehnicianul a explicat şi motivul pentru care l-a schimbat pe Adi Petre.

"Un rezultat bun, de moral pentru noi. E devreme, avem de muncă, sunt multe lucruri pe care trebuie să le punem la punct", a fost reacţia lui Petrea despre victoria de la Mediaş, 1-0. 

Petrea a făcut trei schimbări la pauză, iar una dintre ele l-a vizat pe Adi Petre, înlocuit din nou după doar 45 de minute. Explicaţia lui Petrea a fost că atacantul a fost obosit:

"Trei schimbări pentru că cei doi juniori au făcut un efort mare, se vede că încă nu sunt la un nivel mare. Cu Adi Petre la fel, a făcut o risipă de efort şi l-am simţit un pic cam obosit şi nu am vrut să riscăm o accidentare. Noi discutăm cu toţi jucătorii, am avut discuţii cu el, încercăm să găsim cele mai bune soluţii".

Totodată, antrenorul de la FCSB a vorbit şi despre Olimpiu Moruţan, cel care a fost căpitanul "roş-albaştrilor" sâmbătă seară. 

"Un jucător de valoare, care promite şi trebuie să îşi asume şi responsabilităţi. Poate că trebuie să îl responsabilizăm mai mult".

Afla mai multe despre: anton petreafcsb 

viewscnt
Articole similare