Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, procentaj 100% la FCSB, cu golaveraj 9-0. Ultima victimă - Viitorul Constanţa. "Mă bucură mai mult faptul că nu primim, decât că marcăm"

Toni Petrea, procentaj 100% la FCSB, cu golaveraj 9-0. Ultima victimă - Viitorul Constanţa. "Mă bucură mai mult faptul că nu primim, decât că marcăm"

Fotbal

Comentarii

FCSB s-a impus fără probleme, duminică seară, pe Arena Naţională, împotriva celor de la Viitorul Constanţa, scor 3-0, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a din Liga 1.

Golurile celor de la FCSB au fost marcate de foştii jucători ai Viitorului, Ionuţ Vînă şi Florin Tănase, plus autogolul lui Sebastian Mladen. Îngrijorător pentru Viitorul este jocul foarte slab prestat, fără strălucirea cu care obişnuise.

"Mă bucură jocul şi rezultatul, în acelaşi timp. Sincer, nu mă aşteptam să avem aşa prospeţime, după 90 de minute pe care le-am disputat joi. Cred că şi organizarea noastră a fost una foarte bună, nu le-am dat nicio şansă, nu le-am dat spaţii de a pasa. Ştiam că este o echipă care psează, care are poesie şi am încercat să le blocăm traseele de joc, să facem un pressing cât mai sus, să recuperăm mingea în treimea lor", a declarat Anton Petrea, antrenorul principal al celor de la FCSB.

Partida cu Viitorul Constanţa a fost prima în care atacantul Sergiu Buş nu a mai fost schimbat la pauză. A avut o ocazie foarte mare de gol în prima repriză şi a ajutat foarte mult la construcţia jocului ofensiv, lucru apreciat şi de antrenorul său.

"A avut şi în această seară nişte ocazii, a fost un pic ghinionist, ne ajută foarte mult, are un travaliu incredibil, face culoare pentru colegii lui şi cred că e un real ajutor pentru noi. Mă bucură faptul că înscriem destul de mult, dar mai mult mă bucură faptul că nu primim", a completat Petrea.

Luni, de la ora 14, la Nyon are loc loc tragerea la sorţi pentru turul doi preliminar din Europa League. FCSB va fi cap de serie şi va avea parte de un adversar accesibil, mai ales dacă va avea noroc şi va juca unica manşă pe teren propriu.

"E foarte important să trecem în turul următor, vom vedea sorţii ce echipă ne vor trimite. Important e ca noi să ne pregătim şi să fim 100% la ora jocului şi să trecem mai departe", a conchis Toni Petrea.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare