Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, pus la zid de un fost jucător al FCSB-ului: ”Fără logică! Nu înţeleg, poate greşim şi o să vedem”

Toni Petrea, pus la zid de un fost jucător al FCSB-ului: ”Fără logică! Nu înţeleg, poate greşim şi o să vedem”

FCSB

Comentarii

Toni Petrea reuşeşte să obţină numai victorii la FCSB în startul acestui sezon.

Chiar şi aşa tehnicianul roş-albaştrilor nu scapă de critici. După evoluţia foarte bună a lui Darius Olaru din meciul cu Shirak, din turul doi preliminar al Europa League, Petrea a decis să îl lase pe bancă pe mijlocaşul în vârstă de 22 de ani pentru meciul din campionat cu Viitorul Constanţa.

Geraldo Alves, fost fotbalist la FCSB, a criticat în termeni duri hotărârea lui Toni Petrea în privinţa lui Darius Olaru.

”Nu cred că a fost din cauza meciului cu Shirak, atunci a jucat bine. Poate s-a întâmplat ceva şi nu a convins la antrenament. Aşa cum am spus şi în cazul lui Buş, asta este alta schimbare….

Fără logică! Nu înţeleg, poate greşim şi o să vedem. Continuitatea este importantă. După un meci bun trebuie să fii premiat şi să joci.”, a declarat Geraldo Alves, conform ProSport.

În cele din urmă, Darius Olaru a fost trimis pe teren la începutul reprizei secunde, chiar în locul titlularului care l-a scos din primul 11, Olimpiu Moruţan. FCSB a învins-o pe Viitorul cu 3-0. Golurile lui Tănase şi Vînă, şi autogolul lui Mladen au adus victoria roş-albaştrilor.

Afla mai multe despre: darius olarutoni petreafcsb 

viewscnt
Articole similare