Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea şi-a găsit imediat echipă! Unde va antrena după ce a pierdut postul la FCSB | BREAKING NEWS

Toni Petrea şi-a găsit imediat echipă! Unde va antrena după ce a pierdut postul la FCSB | BREAKING NEWS

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, i-a găsit rapid un nou loc de muncă lui Toni Petrea. La câteva ore de când s-a produs schimbarea de antrenor la prima echipă, omul de afaceri s-a hotărât să-l numească în funcţie la echipa secundă. Bogdan Vintilă va fi pus pe liber din funcţia de tehnician la FCSB 2.

FCSB trece printr-o perioadă a schimbărilor. Imediat după ce a pierdut titlul, Gigi Becali a fost pus în ipostaza de a numi un nou antrenor, după ce Toni Petrea a făcut un pas în spate. Antrenorul cu care se negociază, Marius Şumudică, ar urma să semneze joi. În plus, şase fotbalişti vin la FCSB pentru noul sezon, iar despre unii dintre ei a vorbit managerul general Mihai Stoica. 

Toni Petrea rămâne antrenor la FCSB, dar la echipa secundă

Din informaţiile Telekom Sport, Gigi Becali face câteva mutări în club. Principalul din acest sezon al echipei mari, Anton Petrea, cel care a ratat titlul în faţa lui CFR Cluj, va fi retrogradat la echipa secundă. Astfel, după modelul Bogdan Vintilă, Petrea devine antrenor principal la FCSB 2, echipă din Liga 3, care a ratat promovarea. 

Finanţatorul nu e la prima decizie de acest fel. În mai multe rânduri, latifundiarul a anunţat că nu renunţă la oamenii care i-au fost pe plac. Aşa s-a întâmplat şi cu Bogdan Vintilă, cel care acum face un pas în spate şi de la echipa secundă. 

Fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf a fost numit principal la echipa din Liga 1 în iulie 2020, iar din acel moment a ratat calificarea în grupele Europa League, dar şi trofeele interne din acest sezon. Petrea a cucerit doar Cupa României, în sezonul 2019-2020. 

De ce Gigi Becali îl "sacrifică" pe Bogdan Vintilă

Dacă până în acest moment Bogdan Vintilă a fost protejat de Gigi Becali, lucrurile s-au schimbat în ultimele săptămâni. Sursele Telekom Sport susţin totul s-a petrecut în barajul pentru promovarea în Liga 2.

FCSB 2 a fost eliminată de Afumaţi din primul baraj. Returul a fost umilitor pentru fotbaliştii echipei din Berceni, care au pierdut cu 1-4, deşi în tur au câştigat cu 1-0. 

Gigi Becali s-a supărat că Vintilă nu a fost obedient şi nu a ţinut cont şi de părerile conducătorilor de la FCSB, aspecte care ar fi dus la ratarea întâlnirii cu Steaua Bucureşti, care va juca barajul cu Afumaţi. 

Cristi Balaj nu a acceptat varianta propusă de Gigi Becali şi Toni Petrea despre schimbarea de antrenor. Fostul arbitru şi-a anunţat propria teorie şi ce s-ar ascunde, de fapt, în spate. 

 

Afla mai multe despre: toni petreatoni petrea echipafcsbgigi becalifcsbtoni petrea fcsb 2bogdan vintilatoni petrea bogdan vintila 

viewscnt
Articole similare