Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea şi Edi Iordănescu au explicat cum au ajuns să se certe în Supercupa României: "Nu rămân cu duşmănii"

Toni Petrea şi Edi Iordănescu au explicat cum au ajuns să se certe în Supercupa României: "Nu rămân cu duşmănii"

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu şi Toni Petrea au comentat momentul din prima repriză a Supercupei României, dintre CFR Cluj şi FCSB, în care au avut câteva replici unul pentru celălalt.

Toni Petrea şi Edi Iordănescu, despre cearta de pe teren

În prima repriză a meciului câştigat de CFR Cluj în faţa FCSB-ului, din Supercupa României, Toni Petrea şi Edi Iordănescu s-au certat, dialogul fiind surprins de camere. 

"Ne-am creat ocazii cât pentru 10 jocuri. Din păcate, nu am fost mai inspiraţi şi probabil că ne-a lipsit şi puţină şansă în faţa porţii. Nu vreau să comentez ce a făcut colegul meu (n.r. - Toni Petrea), a fost decizia lui (n.r. - să schimbe cinci jucători la pauză), dar eu cred că nimeni nu poate să conteste faptul că noi şi în prima repriză, atunci când FCSB a intrat practic cu tot ce avea mai bun, am fost echipa care a creat şi putea să marcheze. Jocul şi după schimbări a avut acelaşi flux.

(n.r. - Aţi avut un conflict cu Toni Petrea la marginea terenului?) Din punctul meu de vedere, nu. Febra jocului... S-au spus lucruri. Eu ştiu ce înseamnă fotbal, nu rămân cu duşmănii. Eu am depăşit imediat. Sincer îmi pare bine că a fost acum meciul, că pot să mă bucur de ea. Nu ştiu ce ar fi fost în toamnă", a declarat antrenorul lui CFR Cluj la finalul Supercupei.  

Şi Toni Petrea a comentat faza tensionată din prima repriză: "Sunt orgolii, sunt ambiţii. În timpul meciului se mai întâmplă şi lucruri, să mai ai o reacţie nepotrivită în anumite momente, dar cred că nu a fost nimic deosebit", a spus antrenorul de la FCSB. 

CFR Cluj a câştigat Supercupa României cu FCSB după loviturile de departajare

CFR Cluj a câştigat Supercupa României pentru a patra oară după executarea loviturilor de departajare. Clujenii au învins cu 4-1 la penaltiuri pe FCSB. După 90 de minute, scorul a fost egal, 0-0, şi nu s-au jucat prelungiri. Conform ROAF, dacă la finalul celor 90 de minute scorul este egal, se trece direct la executarea loviturilor de departajare.

Afla mai multe despre: edi iordanescutoni petreacfr clujfcsbsupercupa romaniei 

viewscnt
Articole similare