Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea şi reacţia sa după înfrângerea suferită de FCSB cu Sepsi. Analiză la cald a antrenorului: "Sunt foarte supărat!"

Toni Petrea şi reacţia sa după înfrângerea suferită de FCSB cu Sepsi. Analiză la cald a antrenorului: "Sunt foarte supărat!"

FCSB

Comentarii

Toni Petrea, antrenorul FCSB, a reacţionat la finalul meciului FCSB - Sepsi 1-2, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1.

Antrenorul FCSB n-a vrut să dea o notă echipei sale pentru prestaţia din prima repriză şi a spus că e foarte supărat pe Creţu pentru faptul că a luat cartonaş roşu după finalul meciului. Petrea a vorbit şi despre faza penalty-ului întors de Colţescu şi despre problemele de lot.

"Nu cred că sunt eu în măsură să dau note. Nu cred că trebuie să punem problema aşa. Am avut o evoluţie în prima repriză nu aşa cum ne-am fi dorit. Nu ştiu de ce, am avut teamă de joc, am  avut teamă de a ne mişca, de a găsi soluţii de pasare. I-am permis adversarului să vină peste noi, în anumite momente. Şi la o fază care trebuia rezolavtă destul de simplu, nu am fost atenţi şi am primit gol. În repriza a doua am intrat mult mai bine, mai motivaţi, am înceout să punem mai multă presiune şi cred eu că golul egaliztaor a venit firesc. Şi din nou o lipsă de atenţie la o fază fixă ne-a făcut să pierdem acest joc.

Sunt foarte supărat pe acest lucru, deşi eram acolo, vorbisem cu el, vorbisem cu domnul Colţescu, chiar am văzut când i-a dat galben şi tocami în momentul acela l-am îndepărtat pe Creţu din zona respectivă, după care am văzut cartonaşul roşu şi am fost foarte surprins, pentruc ă nu ştiu de ce. Nu am auzit nicio înjurătură, nu am auzit nimic. Încercăm să-i recuperăm pe cei care sunt aproape de a intra în programul echipei, vom mai aduce şi de la echipa a doua. Ne descurcăm. Asta e, ce să facem? Nu putem să facem transferuri în momentul de faţă", a spus Toni Petrea.

FCSB - Sepsi 1-2, în play-off-ul Ligii 1

FCSB a fost învinsă, duminică seară, la Giurgiu, cu scorul de 2-1, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

Gazdele au marcat prin Octavian Popescu, în minutul 68.

Pentru Sepsi au înscris Petrila ’28 şi Mitrea ’81.

FCSB: Vlad – Creţu, Haruţ (Cristea ’48), Miron, Panţîru (Radunovic ’33) – Ov. Popescu (Perianu ’70), Şut, Oaidă (Vînă ’46) – Moruţan, Fl. Tănase, Oct. Popescu. Antrenor: Anton Petrea

Sepsi: Niczuly – Radoslav, Bouhenna, Mitrea – Petrila (Nouvier ’70), I. Păun, Vaşvari (L. Kovacs ’87), Ninaj (Gonzalez ’70), F. Ştefan – Safranko, Golofca (Aganovic ’82). Antrenor: Leo Grozavu

Cartonaşe galbene: Oct. Popescu ‘45+3, Tănase ’75 / Dimitrov ’11, Păun ‘83

Arbitri: Sebastian Colţescu – Octavian Şovre, Daniel Mitruţi – Andrei Florin Chivulete

Observator: Nicolae Marodin

Afla mai multe despre: toni petreafcsbreactieliga 1 

viewscnt
Articole similare