Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea trage un semnal de alarmă în compartimentul defensiv înaintea meciului cu FC Voluntari: "Trebuie să ne îmbunătăţim jocul"

Toni Petrea trage un semnal de alarmă în compartimentul defensiv înaintea meciului cu FC Voluntari: "Trebuie să ne îmbunătăţim jocul"

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat, marţi, scor 2-2, în deplasarea de la FC Viitorul, iar acum roş-albaştrii se pregătesc să joace din nou în Liga I. Vineri, de la ora 20:00, echipa lui Toni Petrea va juca pe propriul teren cu FC Voluntari, în direct la Telekom Sport 1.

"Trebuie să ne obişnuim cu acest ritm de jocuri, cu perioade scurte de pregătire.Sper să ne revenim cât mai repede după meciul de la Constanţa şi mâine la ora jocului să fim sută la sută din toate punctele de vedere. Întâlnim un adversar care cu siguranţă va încerca să ne închidă, să ne blocheze şi să plece pe contraatac. Trebuie să fim foarte atenţi la aceste aspecte şi să încercăm să ne impunem jocul şi să marcăm cât mai multe goluri.

Ne preocupă de la meci la meci îmbunătăţirea jocului şi faza defensivă. Trebuie să ne gândim mai bine la aceste lucruri. Încercăm la fiecare antrenament, la fiecare şedinţă video să remediem lucrurile care nu funcţionează. Sper să primim mai puţine goluri de acum încolo. În momentul în care joacă cu noi, orice echipe se motivează.

E normal, suntem echipa de pe primul loc, suntem echipa cea mai titrată şi cred că vor fi supermotivaţi pentru meciul de mâine seară. Voluntariul este o echipă omogenă, aleargă foarte mult şi sunt foarte periculoşi pe contraatac. Nu pot să remarc un jucător anume, echipa lor constituie un grup destul de unit. Moruţan va intra de săptămâna viitoare în programul echipei, sper la fel şi Nedelcu, după care vedem şi cu Filip care este situaţia lui, sper să revină la echipă cât mai curând" , a declarat Toni Petrea.

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare