Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Top 10 cei mai bine plătiţi antrenori din lume! Jose Mourinho a intrat direct pe locul 2. Cine este liderul clasamentului

Top 10 cei mai bine plătiţi antrenori din lume! Jose Mourinho a intrat direct pe locul 2. Cine este liderul clasamentuluigalerie foto
Comentarii

Top 10 cei mai bine plătiţi antrenori din lume. Proaspăt instalat la Tottenham Hotspur, Jose Mourinho este al doilea cel mai bine plătit antrenor din lume

Aşa arată Top 10 cei mai bine plătiţi antrenori din lume! Un clasament în care lider autoritar în acest moment este Josep Guardiola, tehnicianul echipei Manchester City. Spaniolul încasează anual 23 de milioane de euro pe sezon.

În Top 10 cei mai bine plătiţi antrenori din lume a intrat direct şi Jose Mourinho, care de 11 luni nu mai antrenase nicio echipă. Mourinho devine al doilea cel mai bine plătit tehnician al Planetei cu 17.5 milioane de euro pe sezon.

Top 10 cei mai bine plătiţi antrenori din lume. Zidane e abia al 6-lea! Klopp e ultimul!

Podiumul este completat de Diego Simeone, antrenorul formaţiei Atletico Madrid, cu un salariu de 15 milioane de euro stagional. Locurile 4 şi 5 sunt ocupate de doi tehnicieni din Super Liga Chineză. E drept, ambii sunt nume grele în istoria fotbalului.

Rafael Benitez, dublu campion al Spaniei şi câştigator al UEFA Champions League şi UEFA Europa League are un salariu de 13.5 milioane de euro pe an. Fabio Cannavaro nu este un nume important în lumea antrenorilor, dar este considerat unul dintre cei mai buni fundaşi din toate timpurile. Ca antrenor el este remunerat de Guangzhou Evergrande cu 12 milioane de euro pe an.

Atât Benitez, cât şi Cannavaro sunt mai bine clasaţi în Top 10 cei mai bine plătiţi antrenori din lume decât triplul câştigător al UEFA Champions League, Zinedine Zidane. Francezul primeşte 12 milioane de euro pe sezon, cu menţiunea că Fabio Cannavaro are un plus la bonusurile de performanţă.

Al 7-lea clasat în Top 10 cei mai bine plătiţi antrenori din lume este Antonio Conte, antrenorul care a preluat-o în această vară pe Internazionale Milano. Italianul este plătit cu 11 milioane de euro pe sezon. Thomas Tuchel de la Paris Saint Germain ocupă locul 8 cu 9 milioane de euro salariu pe sezon, la egalitate cu locul 9, Ernesto Valverde de la FC Barcelona.

Actual deţinător al UEFA Champions League, germanul Jurgen Klopp are un salariu de 8 milioane de euro pe sezon, ceea ce poate părea surprinzător în condiţiile în care este probabil, cel mai bun antrenor al anului pe care ne pregătim să-l încheiem.

Afla mai multe despre: top 10 cei mai bine plătiţi antrenori din lume 

viewscnt
Articole similare