Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Top 10 cei mai bogaţi fotbalişti ai lumii. Nici Ronaldo şi nici Messi nu ocupă prima poziţie

Top 10 cei mai bogaţi fotbalişti ai lumii. Nici Ronaldo şi nici Messi nu ocupă prima poziţie

Fotbal

Comentarii

Faiq Bolkaih are o avere mai mare decât toţi ceilalţi 9 jucători din top.

1. Faiq Bolkaih - avere 20 miliarde dolari. Faiq Jefgri Bolkiah este fiul lui Jefri Bolkaih, prinţul statului Bruna. Acesta are cetăţenie atât americană cât şi a statului Brunei. Bolkaih este căpitanul naţionalei sale dar este şi în lotul celor de la Liecester City.

2. Christiano Ronaldo - avere 460 milioane dolari. Starul celor de la Juventus a stâns aproape jumătate de miliard de dolari atât din salariul pe care l-a avut de-a lungul anilor cât şi din numeroase contracte de publicitate cu Nike, Altice sau DAZN.

3. Lionel Messi - avere 400 de milioane dolari. Topul este completat de argentinianul Messi. Acesta are parteneriate cu Adidas, Huawei sau MasterCard.

4. Zlatan Ibrahimovic - avere 190 de milioane dolari. La distanţă mare de primii 3, suedezul Ibrahimovici se laudă şi el cu o avere strânsă destul de mare. Acesta este sponsorizat de firme ca Nike, Nivea sau Microsoft.

5. Neymar Jr. - avere 185 de milioane dolari. Chiar dacă este abia pe locul 5, Neymar este cel mai tânăr jucător dintre cei aflaţi pe listă şi are timp să recupereze. McDonald, Nike sau MasterCard sunt printre sponsorii brazilianului.

6. Wayne Rooney - avere 160 de milioane dolari. Samsung, Coca Cola sau EA Sports sunt printre sponsorii de bază ai englezului.

7. Gareth Bale - avere 125 de milioane dolari. Un alt britanic cu o avere impresionabilă este galezul Bale. Acesta are contracte de sponsorizare cu Nissan, Konami sau Adidas.

8. Andres Iniesta - avere 120 de milioane dolari. Fostul jucător al Barcelonei a stâns o adevărată avere după ce a plecat să joace în Asia.

9. Eden Hazard - avere 100 de milioane de dolari. Căpitan pentru naţionala Belgiei, Hazard are contracte de sponsorizare cu EA, Topps sau Nike.

10. Paul Pogba - avere 85 de milioane de dolari. Ultimul în top este francezul jucătorul celor de la Manchester United, Paul Pogba. Acesta este sponsorizat de Adidas.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: top fotbalisti 

viewscnt
Articole similare