Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Top 10 cei mai valoroşi jucători de la CE de Tineret 2019. Cum arată echipa ideală şi cum sunt cotaţi ”tricolorii” lui Rădoi

 Top 10 cei mai valoroşi jucători de la CE de Tineret 2019. Cum arată echipa ideală şi cum sunt cotaţi ”tricolorii” lui Rădoigalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Cei de la Transfermarkt au alcătuit un ”11” ideal al celor mai valoroşi jucători de la CE de Tineret 2019.

Niciun fotbalist român nu se găseşte în formula ideală, ba chiar cei mai mulţi dintre ei sunt cotaţi departe de fotbaliştii de top de la turneul final.

Luka Jovic (Real Madrid) şi Federico Chiesa (Fiorentina) sunt cei mai bine cotaţi din 11-le celor mai valoroşi fotbalişti de la CE de Tineret 2019. Dintre adversarii ”tricolorilor” , francezii Konate (cotat la 45 de milioane de euro) şi Aouar (cotat la 45 de milioane) sunt incluşi în formula ”de start”.

De asemenea, fotbaliştii englezi James Maddison (cotat la 40 de milioane) şi Wan Bissaka (35 de milioane) sunt incluşi şi ei în 11-le celor mai valoroşi tineri de la Euro 2019.

Top 10 cei mai valoroşi jucători de la CE de Tineret 2019

Alex Meret - Wan Bissaka, Jonnatan Tah, Konate, Junior Firpo - Fabian Ruiz, Aouar - Federico Chiesa, James Maddison, Oyarzabal - Luka Jovic.

Top 10 cei mai valoroşi jucători de la CE de Tineret 2019

Aşa arată topul celor mai bine cotaţi 10 jucători de la turneul final.

1. Luka Jovic (Real Madrid / Serbia) 60 de milioane de euro
2. Federico Chiesa (Fiorentina / Italia) 60 de milioane de euro
3. Carlos Soler (Valencia / Spania) 50 milioane de euro
4. Fabian Ruiz (Napoli / Spania) 50 milioane de euro
5. Mikel Oyarzabal (Sociedad / Spania) 50 milioane de euro
6. Ibrahima Konate (Leipzig / Franţa) 45 milioane de euro
7. Houssem Aouar (Lyon/ Franţa) 45 milioane de euro
8. Moise Kean (Juventus / Italia) 40 milioane de euro
9. James Maddison (Leicester / Anglia) 40 milioane de euro
10. Nicolo Zaniolo (Roma / Italia) 40 milioane de euro

"Tricolorii" sunt departe de cotele primilor 10

Căpitanul echipei naţionale de tineret, Ionuţ Andrei Radu este cel mai bine cotat ”tricolor”. El are o cotă de piaţă de 15 milioane de euro, departe totuşi de Alex Meret, portarul lui Napoli, cotat la 25 de milioane de euro.

Dennis Man este al doilea cel mai bine cotat ”tricolor” cu o cotă de 4.5 milioane de euro, iar Ianis Hagi este al treilea în top la egalitate cu Alexandru Cicâldău. Amândoi sunt cotaţi la 3.5 milioane de euro.

George Puşcaş, Cristi Manea şi Tudor Băluţă sunt cotaţi la 3 milioane de euro, iar Nedelcearu este cotat la 2.5 milioane de euro.

Cel mai ”slab” cotat ”tricolor” este Andrei Vlad, portarul FCSB-ului, a cărui cotă ajunge la 150 de mii de euro. Ricardo Grigore şi Alexandru Paşcanu îl ”urmează” cu o cotă de piaţă de 400 de mii de euro. 

Afla mai multe despre: euro 2019top 10 

viewscnt
Articole similare