Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TOP 10 cei mai valoroşi jucători din Liga 1 la ora actuală, în opinia specialiştilor. Surprize uriaşe pentru locurile 2 şi 4!

TOP 10 cei mai valoroşi jucători din Liga 1 la ora actuală, în opinia specialiştilor. Surprize uriaşe pentru locurile 2 şi 4!galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Transfermarkt, site-ul care stabileşte cota de piaţă orientativă a fiecărui jucător profesionist din întreaga lume, nu pare a nimeri prea bine valoarea fotbaliştilor din Liga 1 Betano.

Astfel, primul loc în acest top îi revine lui Constantin Budescu, evaluat la 2,3 miloane de euro şi, fără îndoială, cel mai bun jucător din campionatul nostru în prezent. 

Locul 2 este ocupat însă de Denis Alibec, cu o cotă de piaţă de 2,2 milioane de euro. Atacantul de la FCSB face însă unul dintre cele mai slabe sezoane din carieră şi va pleca mai mult ca sigur din vară la o altă echipă.

O surpriză mare regăsim şi în privinţa locului 4, ocupat de Florin Gardoş. Fundaşul ajuns între timp la 29 de ani, nu are mai mult de cinci meciuri oficiale jucate în ultimii doi ani.

Afla mai multe despre: florin gardosconstantin budescudenis alibecfotbal 

viewscnt
Articole similare