Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TOP 10 cel mai bine plătiţi antrenori din lume! Henry a fost câteva luni la Monaco, dar e pe locul 3!!! Cu ce sumă ENORMĂ s-a ales

TOP 10 cel mai bine plătiţi antrenori din lume! Henry a fost câteva luni la Monaco, dar e pe locul 3!!! Cu ce sumă ENORMĂ s-a ales
Comentarii

Francezii de la France Football au publicat lista cu cel mai bine plătiţi antrenori din lume. În mod surprinzător, Thierry Henry, cel care a antrenat-o doar câteva meciuri pe AS Monaco, este pe locul trei, după ce s-a ales cu o clauză imensă de reziliere.

Liderul absolut în topul antrenorilor plătiţi regeşte este Diego Simeone. ”Cholo” câştigă 41 de milioane de euro la Atletico Madrid! Pe locul secund este Jose Mourinho, care s-a ales cu 31 de milioane de euro după despărţirea de United, în timp ce pe trei se află Henry, cu 25,5 milioane de euro luate pentru că a stat trei luni la Monaco.

Pep Guardiola ocupă poziţia a patra, cu un salariu de 24 de milioane de euro, în timp ce pe locul cinci e Ernesto Valverde, tehnician care câştigă 23 de milioane de euro pe an la Barcelona.

TOP 10 CEL MAI BINE PLĂTIŢI ANTRENORI DIN LUME:

10. Klopp - 13 milioane de euro

9. Lippi (China) - 13 milioane de euro

8. Allegri - 13,5 milioane de euro

7. Cannavaro - 15 milioane de euro

6. Wenger - 20,5 milioane de euro

5. Valverde - 23 milioane de euro

4. Guardiola - 24 milioane de euro

3. Henry - 25,5 milioane de euro

2. Mourinho - 31 milioane de euro

1. Simeone - 41 milioane de euro 

Afla mai multe despre: henrymonacosimeoneguardiola 

viewscnt
Articole similare