Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TOP 10 cele mai mari dezamăgiri ale anului 2020. Cele 10 staruri care s-au prăbuşit pe piaţa transferurilor

TOP 10 cele mai mari dezamăgiri ale anului 2020. Cele 10 staruri care s-au prăbuşit pe piaţa transferurilorgalerie foto
Comentarii

Transfermarkt a realizat o listă cu 10 fotbalişti cărora le-au scăzut enorm cotele pe piaţa transferurilor.

TOP 10 fotbalişti care s-au prăbuşit pe piaţa transferurilor

Cei de la transfermarkt au realizat o listă în care se regăsesc fotbalişti cărora le-au scăzut enorm cotele pe piaţa transferurilor în 2020.

În 2020 fotbalul a îndurat o perioadă destul de grea din cauza pandemiei. În mod special jucătorii au fost foarte afectaţi din cauza lipsei meciurilor dar şi a antrenamentelor. Forma acestora a scăzut considerabil, motiv pentru care cei de la transfermarkt au făcut schimbări majore cu privire la cotele de piaţă ale fotbaliştilor. 

LOCUL 10

Lacazette (29 de ani) - Atacantul lui Arsenal nu a avut o formă foarte bună în 2020 şi în acest moment este cotat la 35 milioane de euro. Francezul a scăzut tot cu 35 de milioane în anul precedent. În prezent numărul 9 al "tunarilor" a participat la 18 meciuri şi a marcat 7 goluri.

LOCUL 9

Pogba (27 de ani) - Mijlocaşul celor de la Manchester United a avut câteva probleme medicale, care l-au ţinut departe de teren în 2020. Cu toate acestea francezul nu a revenit la forma iniţială aşa că valoarea sa pe transfermarkt a avut de suferit. Paul Pogba este cotat la 65 milioane de euro, iar cota sa a scăzut cu 35 milioane de euro. În acest sezon Pogba a bifat 20 de partide în care a marcat de două ori şi a oferit două pase de gol.

LOCUL 8

Kante (29 de ani) - Mijlocaşul care evoluează pentru Chelsea nu a mai avut aceleaşi evoluţii incredibile în 2020. Iar pentru asta valoarea sa a scăzut considerabil pe piaţa transferurilor şi are în acest moment o cotă de piaţă de 60 milioane de euro. Francezul scăzut cu 40 milioane faţă de anul 2019. Acum Kante are 23 de meciuri jucate în tricoul londonezilor şi a reuşit să ofere doar două pase de gol.

LOCUL 7

Griezmann (29 de ani) - Atacantul celor de la Barcelona nu a confirmat pentru echipa de pe Camp Nou, iar în sezonul 2020 valoarea sa de pe piaţă a avut de suferit. Francezul nu are evoluţii prea bune în tricoul blaugrana, iar acest lucru i-a adus o scădere de 40 milioane de euro a cotei sale şi acum este evaluat la 80 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt. Antonie a jucat până acum 19 meciuri în acest sezon, unde a marcat 5 goluri şi a oferit 2 assist-uri.

LOCUL 6

Messi (33 de ani) - Argentinianul a avut un parcurs bun în 2020, dar vârsta este principala cauză pentru care valoarea sa scăzut cu 40 milioane şi acum este cotat la 100 milioane. În acest sezon Lionel Messi nu are nişte cifre foarte bune, căpitanul Barcelonei are doar 10 goluri marcate şi doar 3 assist-uri în cele 18 partide jucate.

LOCUL 5

Kepa (26 de ani) - Portarul spaniol care evoluează pentru Chelsea nu mai este numărul 1 pe poziţia sa în echipa lui Lampard, iar acesta a fost înlocuit cu succes de Mendy (28 de ani). Antrenorul londonezilor nu se mai bazează pe serviciile spaniolului, pe care doreşte să îl vândă. Kepa este evaluat la 15 milioane de euro, iar cota sa scăzut cu 45 milioane de euro. Sezonul acesta fostul portar al lui Bilbao a bifat doar 4 apariţii pentru echipa de pe Stamford Bridge.

LOCUL 4 

Sterling (26 de ani) - Fotbalistul lui Manchester City a avut câteva probleme medicale şi chiar dacă englezul a avut din nou un sezon bun, cota sa de piaţă a fost afectată. În 2020 lui Sterling i-a scăzut valoarea cu 50 milioane de euro şi în prezent este cotat la 110 milioane. În acest sezon Raheem a marcat 7 goluri şi a oferit 8 pase de gol, în cele 21 de partide.

LOCUL 3

Alli (24 de ani) - Mijlocaşul lui Tottenham nu mai are de ceva timp forma pe care a prezentat-o sub comanda lui Pochettino în sezonul în care Spurs a fost destul de aproape de a câştiga campionatul în Premier League. Din acel moment englezul este într-un regres continuu, iar acest lucru se observă prin prestaţiile sale, dar şi prin cota de piaţă, care a scăzut cu 52 milioane de euro. Acum Dele Alli este evaluat la doar 38 milioane de euro, iar în acest sezon a bifat 11 apariţii în care a marcat doar 2 goluri şi a oferit o pasă de gol.

LOCUL 2

Eiksen (28 de ani) - Mijlocaşul celor de la Inter nici nu a făcut un an de când este jucătorul echipei italiene şi deja îşi doreşte să plece de la gruparea milaneză. Danezul nu a jucat foarte mult sub comanda lui Conte şi nici nu a avut prestaţii foarte bune, aşa că fotbalistul a suferit o scădere uriaşă a valorii sale pe piaţa transferurilor. Valoarea sa actuală este doar 35 miliane de euro şi a scăzut cu 55 milioane de euro în 2020. Pentru Inter, Eriksen a bifat în noul sezon doar 12 apariţii în care nu a marcat sau oferit vreo pasă de gol.

LOCUL 1

Hazard (29 de ani) - Belgianul este poate unul dintre cei mai ghinionişti fotbalişti din acest top. Jucătorul celor de la Real Madrid a venit în 2019 la "Galacticos", după aproximativ 7 ani foarte buni la Chelsea. Eden nu a reuşit să se impună la Real din cauza numeroaselor accidentări, iar acesta nu putut să îşi revină la forma pe care o avea în Anglia şi să se ridice la nivelul aşteptărilor. Aşa că valoarea sa pe transfermarkt a scăzut enorm, de la 120 milioane de euro, la 60 milioane de euro. În acest sezon Hazard a jucat doar 7 partide şi a marcat 2 goluri şi s-a accidentat din nou.

Mai jos, poţi vedea lista făcută de cei de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: transfermarkt hazard messi 

viewscnt
Articole similare