Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Top 10 fotbalişti faimoşi care nu au echipă în acest moment. Unde ar putea ajunge în această vară

Top 10 fotbalişti faimoşi care nu au echipă în acest moment. Unde ar putea ajunge în această vară
Comentarii

Cel puţin 10 fotbalişti foarte cunoscuţi sunt liberi de contract în acest moment.

Iată câteva nume uriaşe de fotbalişti care au în spate o carieră importantă, lăsând în urma lor performanţe remarcabile sunt astăzi sunt fără echipă. Fotbalişti care, la urma urmei, ar fi operaţiuni bune, pentru orice club important din Europa.

Există mai mulţi jucători pe această listă, precum Leo Messi sau Sergio Ramos, pe care nu i-am numărat din cauza unui motiv logic: este de aşteptat ca în următoarele ore, ambii să îşi rezolve situaţiile urmând a semna înţelegeri noi. Dar, iată care este lista de 10 fotbalişti mari, care acum sunt liberi de contract:

Diego Costa

Fostul atacant de la Atletico Madrid şi Chelsea este liber de contract şi caută o nouă aventură. Ar putea ajunge în Major League Soccer, susţine presa internaţională

Paulinho
Fostul mijlocaş de la Tottenham şi Barcelona a plecat din China. De el se interesează Beşiktaş, dar momentan, brazilianul nu a ajuns la un acord cu campioana Turciei

David Luiz
Fundaşul a terminat contractul cu Arsenal şi nu mai are în acest moment echipă. Cu o experienţă vastă la cel mai înalt nivel, este un nume atractiv încă pentru cluburile din Anglia şi Italia.

Vaclik
Portarul ceh a plecat de la Sevilla, unde a fost titular până în momentul în care s-a accidentat şi a fost înlocuit cu succes de Bounou. Ar putea ajunge în Premier League, susţine presa din Anglia.
 

Steven Jovetic
Atacantul care şi-a încheiat contractul cu AS Monaco este un nume dorit de granzii din Arabia Saudită. Momentan, şi el este iber de contract.

Mustafi
Fundaşul german a plecat de asemenea din Anglia şi ar putea ajunge în La Liga, acolo unde este dorit de Celta Vigo.

Gary Cahill
Şi-a terminat contractul cu cei de la Crystal Palace şi speră că îşi va găsi un angajament în Premier League. Momentan, nu a primit oferte tentante, susţine presa din Anglia.

Kevin Gameiro
Atacantul francez a plecat de la FC Sevilla şi ar putea să ajungă la Espanyol. Este dorit se pare şi de un alt club din Ligue 1, dar momentan nu există mai multe detalii despre viitorul său fotbalistic.

Jack Wilshere
Dorit de Rangers, Wilshere a ajuns la West Ham, club cu care şi-a terminat recent contractul. Vrea să rămână în Anglia, acolo unde este dorit de mai multe cluburi din primele două ligi

Jerome Boateng
Fundaşul geramn a plecat de la Bayern Munchen. Este liber de contract, iar ultimele informaţii anunţă un război între rivalele din Roma, AS şi Lazio, pentru serviciile sale.

Afla mai multe despre: diego costavaclikdavid luizjerome boateng 

viewscnt
Articole similare