Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TOP 3 cote de încercat la pariuri în oferta de luni. Ţi-am ales meciuri din România şi Italia

TOP 3 cote de încercat la pariuri în oferta de luni. Ţi-am ales meciuri din România şi Italia

Pariuri sportive

Comentarii

Cote pariuri 12.02.2018. Am analizat atent oferta de pariuri de luni şi îţi punem la dispoziţie trei cote interesante, două din Liga 1 Betano, iar cea de-a treia din Serie B.

Cote pariuri 12.02.2018. Poli Iaşi - Botoşani

Primul meci selectat vine din Liga 1 Betano, duelul dintre Poli Iaşi şi FC Botoşani. Derby-ul Moldovei aduce faţă în faţă două echipe ce luptă pentru play-off, forma de moment a combatantelor este diferită, Ieşenii  vin după două victorii consecutive, în timp ce FC Botoşani vine după 3 înfrângeri şi un egal. Ultima partidă dintre cele două echipe s-a terminat 3-3. Poli Iaşi a marcat în ultimele 7 jocuri din Liga 1 Betano de acasă, în timp ce FC Botoşani a marcat în ultimele 3 deplasări de la Iaşi. Pont: peste 1,5 goluri la o cotă de 1,55.

Cote pariuri 12.02.2018. Chiajna - Dinamo

Dinamo întâlneşte Concordia Chiajna în încercarea disperată de a prinde play-off-ul Ligii I Betano. Câinii sunt pe locul 3 în clasamentul formei de moment din ultimele 5 jocuri, acumulând 11 puncte. Concordia pare victima perfectă. În clasamentul meciurilor de pe teren propriu, Chiajna este pe locul 13 cu doar două victorii în 11 partide disputate. Media golurilor din ultimele 5 jocuri disputate între cele două echipe este de 2,8 pe meci. Pontul nostru este peste 1,5 goluri la o cotă de 1,47.

Cote pariuri 12.02.2018. Palermo - Foggia

Serie B Italia ne propune Palermo – Foggia. Palermo încercă să revină în elita fotbalului italian şi se pare că este pe drumul cel bun, echipa este pe locul 3 în clasament cu 43 de puncte. În ultimele 3 partide de acasă Palermo a reuşit 3 victorii fără gol primit. Foggia, este pe locul 15 la două puncte de retrogradare, dar forma din deplasare nu ne arată acest lucru. Cu o medie de 1,9 goluri pe meci şi 17 puncte adunate (de pe teren străin), Foggia o să-i pună la treabă serios pe cei de la Palermo. La o cotă de 1,75, pontul nostru este ambele marchează.

Afla mai multe despre: top 3 cote pariuriponturi pariuripariuri sportivedinamobotosanipalermo 

viewscnt
Articole similare