Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Top 3 cote pariuri 24.02.2018. Biletele trebuie să înceapă cu ele

Top 3 cote pariuri 24.02.2018. Biletele trebuie să înceapă cu ele

Pariuri sportive

Comentarii

Top 3 cote pariuri 24.02.2018. În acest weekend toată România va urmări cu sufletul la gură lupta pentru play-off, unde au mai rămas două locuri nerevendicate.

Cote pariuri 24.02.2018

Sâmbătă fotbalul este la putere, cu zeci de meciuri în toate campionatele puternice ale Europei. Le-am ales pe cele mai bune trei din punct de vedere al pariurilor.

Leicester – Stoke 1 @ 1.70

Fosta campioană din Premier League se luptă acum pentru un loc european, însă şansele să îl prindă sunt destul de mici. În această rundă, Leicester primeşte vizita celor de la Stoke, o formaţie care se luptă să iasă din zona roşie a clasamentului. În tur, cele două au terminat la egalitate, scor 2-2. Având în vedere însă forma bună prin care trece Leicester pe teren propriu şi rezultatele slabe ale celor de la Stoke, ne aşteptăm să vedem o victorie a gazdelor.

Astra – Dinamo 2 @ 1.65

Ultima rundă din sezonul regulat în Liga 1 Betano o obligă pe Dinamo să câştige pentru a nu depinde de alte rezultate în lupta pentru play-off. Astra este deja matematic în play-off, aşa că nu va forţa. În tur, Dinamo şi Astra au terminat la egalitate, scor 1-1. Acum, ne aşteptăm ca bucureştenii să intre foarte motivaţi pe teren şi să plece cu toate cele trei puncte. Cota este foarte bună, 1.65.

Cote pariuri 24.02.2018

Werder Bremen – Hamburg Ambele înscriu @ 1.85

Werder Bremen şi Hamburg, două dintre cele mai cunoscute echipe din Bundesliga, se lupta în acest sezon pentru evitarea retrogradării, fiind în situaţii foarte complicate. Gazdele sunt pe 15, primul peste linia retrogradării, în timp ce oaspeţii sunt pe 17. Ambele au nevoie disperată de puncte, mai ales că joacă între ele, rivale la salvarea de la retrogradare, aşa că ne aşteptăm să vedem un joc deschis şi cu multe goluri. Din acest motiv, pronosticul nostru este “ambele înscriu”.

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalromanialiga 1 betanoleicester 

viewscnt
Articole similare