Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Top 5 cei mai tineri marcatori ai sezonului din Liga 1. FCSB, Craiova şi Viitorul îşi freacă mâinile de bucurie

Top 5 cei mai tineri marcatori ai sezonului din Liga 1. FCSB, Craiova şi Viitorul îşi freacă mâinile de bucurie

Superliga

Comentarii

Liga 1 este gata să revină la Telekom Sport. Regula care prevede folosirea obligatorie a jucătorilor sub 21 de ani a scos la iveală şi câţiva juniori extrem de talentaţi în fotbalul românesc.

Câţiva dintre ei s-au transformat deja în jucători extrem de interesanţi, iar Valentin Mihăilă de la U Craiova este poate cel mai bun exemplu.

Dar, în Liga 1 au fost şi alte nume de fotbalişti foarte tineri, care şi-au trecut numele pe lista marcatorilor. Avem astăzi un top 5 al celor mai tineri marcatori ai sezonului din Liga 1.

1. Louis Munteanu (Viitorul Constanţa) - 17 ani, 4 luni şi 16 zile

Fotbalistul promovat de Gică Hagi la Viitorul Constanţa a marcat pe 1 noiembrie 2019 în poarta Chindiei. El a devenit astfel cel mai tânăr marcator al sezonului în Liga 1. Munteanu este deja cotat la 325 de mii de euro! S-a născut pe 16 iunie 2002 şi pare viitoarea "perlă" a formaţiei lui Hagi. El a fost remarcat şi de expertul Telekom Sport, Basarab Panduru (vezi mai jos reacţia).

2. Luis Niţu (Universitatea Craiova) - 18 ani, 3 luni şi 21 de zile

Aripa Universităţii a marcat în partida cu Gaz Metan Mediaş la vârsta de 18 ani, 3 luni şi 21 de zile. Este al doilea cel mai tânăr marcator al sezonului din Liga 1, după reuşita din septembrie 2019 contra Gazului. Craiova s-a impus atunci cu scorul de 3-2. La cei 19 ani ai săi, fotbalistul originar din Slatina este deja cotat la 200 de mii de euro.

3. Ovidiu Horşia (Poli Iaşi/FCSB) - 18 ani, 8 luni şi 26 de zile

Mijlocaşul împrumutat de FCSB la Poli Iaşi a marcat în poarta Academicii Clinceni în iulie 2019. Unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti din Liga 1, Horşia are 19 ani acum şi este cotat la 250 de mii de euro. El ar putea reveni la FCSB, în ciuda faptului că Gigi Becali a declarat că l-ar putea ceda definitiv la Iaşi pentru 300 de mii de euro.

4. George Cîmpanu (FC Botoşani) - 18 ani, 10 luni şi 16 zile

Cîmpanu este marea speranţă a celor de la FC Botoşani. Vine tare din spate, iar la 18 ani a punctat deja în Liga 1 într-un meci cu CFR Cluj. Născut în octombrie 2000, mijlocaşul ofensiv al echipei lui Marius Croitoru este deja cotat la 150 de mii de euro.

5. Robert Ion (Academica Clinceni / FCSB) - 18 ani, 10 luni şi 28 de zile

Fotbalist împrumutat de echipa lui Gigi Becali la Clinceni, mijlocaşul Robert Ion marca în august într-un meci cu Dinamo, la vârsta de 18 ani. Acum are 19 şi este deja cotat la 250 de mii de euro. Poate fi un pariu câştigător pentru FCSB pentru viitor, mai ales că Mihai Stoica nu l-a pierdut încă din vederi pe talentatul fotbalist cu 24 de jocuri în actuala stagiune

Afla mai multe despre: louis munteanuhorşiacîmpanuniţurobert ion 

viewscnt
Articole similare