Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TOP 5 cele mai tari cote de pariat astăzi în Europa League

TOP 5 cele mai tari cote de pariat astăzi în Europa League

Pariuri sportive

Comentarii

Din cele 15 partide programate joc în returul şaisprezecimilor de finală în Europa League, am ales cele mai bune cinci cote pe care poţi paria.

1. Atletico Madrid – FC Copenhaga Sub 3,5 goluri @ 1.44

Spaniolii au reuşit să îşi asigure calificarea încă din tur, când s-au impus cu 4-1 în Danemarca, aşa că acum trebuie doar să se prezinte pe teren pentru a trece cele 90 de minute. Nici danezii nu vin cu mari speranţe, şi ei aşteptând returul doar ca să termine această dublă de coşmar. Din acest motiv, ne aşteptăm să vedem puţine goluri şi un meci plictisitor.

2. Zenit – Celtic Ambele înscriu @ 1.90

Unul dintre cele mai echilibrate dueluri ale rundei este cel dintre Zenit şi Celtic. În tur, scoţienii s-au impus greu pe teren propriu, scor 1-0, după un meci echilibrat. Acum însă, ruşii vor forţa victoria, mai ales că nu au nimic de pierdut. Ne aşteptăm să vedem goluri de ambele părţi. rezultate live din toate sporturile. 

3. Arsenal – Ostersunds Peste 2,5 goluri @ 1.44

Londonezii lui Arsene Wenger şi-au asigurat calificarea din tur, când s-au impus cu 3-0, aşa că acum joacă relaxaţi pe teren propriu. Având în vedere că este ultimul antrenament înainte de finala Carabao Cup, probabil londonezii vor încerca să joace bine pentru a-şi asigura postul de titular duminică. Ne aşteptăm iar la goluri.

4. Sporting – Astana 1 @ 1.35

Meciul tur a fost destul de ciudat, în special pentru că portughezii au început slab partida. După doar câteva minute, Astana conducea cu 1-0, însă trepatat Sporting a intrat în joc şi s-a impus cu 3-1. Probabil gruparea portugheză va câştiga şi în retur.

5. Plzen – Partizan Plzen se califică @ 1.40

În tur, meciul a fost foarte echilibrat, iar cehii au reuşit să egaleze pe final, terminând la egalitate, scor 1-1. Acum pleacă cu prima şansă, în special pentru că joacă pe teren propriu. Ne aşteptăm să se califice.

Afla mai multe despre: europa leagueponturi pariuripronosticuri fotbal 

viewscnt
Articole similare