Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TOP 5 cote de pariat din oferta de duminică. Ai doar pronosticuri interesante din fotbal

TOP 5 cote de pariat din oferta de duminică. Ai doar pronosticuri interesante din fotbal

Pariuri sportive

Comentarii

Îţi prezentăm cele mai interesante cinci cote de jucat din oferta de duminică. Am căutat meciuri bune în toată Europa, începând cu România şi terminând cu Spania.

Torino - Juventus Torino înscrie @ 1.60

De la ora 13:30 avem derby-ul Torino – Juventus. Echipa gazdă nu a pierdut vreun joc de la instalarea lui Walter Mazzarri, Torino reuşind trei victorii şi două egaluri şi înscriind zece goluri. Gazdele se află pe locul nouă în clasament, cu 36 de puncte, iar în jocurile de pe teren propriu au adunat cinci victorii şi cinci egaluri în 12 partide. Juve vine la acest derby după înfrângerea cu Tottenham din UCL şi cu o listă de accidentaţi lungă: Barzagli, Cuadrado, Dybala, Matuidi şi Lichtsteiner. Juve are o serie de şase victorii consecutive în deplasare şi o medie a goliurilor de 2,5 per meci. Pontul nostru este Torino peste 0,5 goluri în joc la o cotă de 1,60.

Napoli - SPAL Napoli înscrie în ambele reprize @ 1.60

Începând cu ora 16:30 se joacă Napoli – Spal. Napoletanii vin după înfrângerea cu 1-3 în faţa lui Leipzig, dar să fim sinceri nu credem că Napoli pune mare preţ pe această competiţie fiind atât de aproape de titlul de campioană după 28 de ani. Echipa gazdă are cinci jocuri consecutive fără înfrângere pe teren propriu şi o medie de 2,4 goluri înscrise per meci. Spal vine după două jocuri în care a pierdut şi nu a marcat vreun gol. Spal în deplasare în acest sezon are o victorie, trei egaluri în 12 jocuri disputate şi o medie de 1,8 goluri primite per meci. Pontul nostru este Napoli marchează în ambele reprize la o cotă de 1,60.

Dinamo - FCSB 1X @ 1.62

De la ora 20:45 Liga 1 Betano ne propune Dinamo-FCSB. Câinii sunt pe val, au ajuns pe loc de play-off şi au o serie de şapte jocuri consecutive fără înfrângere. Lucrurile s-au îmbunătăţit vizibil de la venirea lui Vasile Miriuţă, acesta a reuşit să unească grupul şi să le dea încrederea necesară jucătorilor pentru a juca fiecare meci la victorie. De partea cealaltă, FCSB vine după victoria în Europa League cu Lazio, dar care i-a consumat foarte multă energie. Este de aşteptat ca Nicolae Dică să odihnească câţiva titulari, fiind o perioadă grea cu multe meciuri din trei în trei zile. În nouă din ultimele zece jocuri directe, ambele echipe au înscris de fiecare dată. Pontul nostru este şansă dublă 1X la o cotă de 1,62.

Atletico - Bilbao Atletico Peste 1,5 @ 1.75

De la ora 17:15 La Liga ne propune Atl. Madrid – Ath. Bilbao. Ambele echipe vin după victorii entuziasmante în UEL, Atleti 4-1 la Copenhaga şi Bilbao 3-1 la Moscova cu Spartak. În campionat echipa lui Simeone are şapte victorii şi patru egaluri în 11 jocuri disputate pe teren propriu, cu un golaveraj de 15-4. Bilbao în deplasare are trei victorii şi patru egaluri în 12 jocuri disputate, cu un golaveraj de 16-19. Bascii nu câştigă de cinci jocuri în campionat, în timp ce Atletico nu pierde de şase jocuri. Pontul nostru pentru acest joc este Atletico înscrie peste 1,5 goluri în meci la o cotă de 1,75.

Atalanta - Fiorentina GG @ 1.75

De la ora 19:00 Serie A ne propune Atalanta – Fiorentina. Echipa gazdă vine la acest joc după înfrângerea din UEL cu Dortmund scor 2-3. În campionat are trei meciuri consecutive fără înfrângere şi este pe locul opt cu 37 de puncte. Fiorentina în deplasare a reuşit patru victorii şi trei egaluri în 12 jocuri disputate, iar media de goluri marcate în aceste jocuri este de 2,5 per meci. În ultimele trei jocuri directe rezultatul a fost de fiecare dată egal şi s-au marcat sub 2,5 goluri de fiecare dată. Pontul nostru pentru acest joc este GG la o cotă de 1,75.

Afla mai multe despre: torinojuventusatalantafiorentinadinamosteaua 

viewscnt
Articole similare