Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Top 5 talente pe care să le urmăreşti în acest sezon de La Liga la Telekom Sport

Top 5 talente pe care să le urmăreşti în acest sezon de La Liga la Telekom Sport

La Liga

Comentarii

Noul sezon de La Liga se vede la Telekom Sport. Vei avea ocazia să urmăreşti la lucru câteva dintre cele mai bune formaţii din lume în acest moment, precum şi o parte dintre cei mai valoroşi jucători ai Planetei.

Pe lângă oferta foarte atractivă pe care mulţi dintre dumneavoastră o ştiu deja, în noul sezon 2018-2019 vom avea ocazia să vedem la lucru şi câţiva copii foarte talentaţi. Vă oferim 5 recomandări pentru noul sezon competiţional. Adică 5 tinere talente din La Liga pe care merită să ţineţi un ochi.

5. Ferran Torres (Valencia)

Ferran Torres este unul dintre cei mai interesanţi tineri fotbalişti din Spania. Mijlocaşul Valenciei are 18 ani şi în sezonul trecut de campionat a bifat deja 13 meciuri. Mulţi îl consideră viitorul mare produs de export al levantinilor şi nu de puţine ori, presa de casă din Valencia a scris despre interesul unor cluburi mari din Europa precum Manchester United sau Arsenal.

4. Unai Nuñez (Athletic Club de Bilbao)

A făcut deja 21 de ani, dar este unul dintre cei mai promiţători fundaşi din Spania. Unai Nuñez s-a născut la Portugalete şi joacă la Athletic din 2007. În 2017 şi-a făcut debutul la prima echipă, iar pe 31 martie 2018 marca primul său gol pentru Bilbao. Bascii îl iubesc teribil şi mulţi dintre fani îl văd deja viitorul căpitan al formaţiei. Internaţional Sub 21 al Spaniei, Unai Nuñez va fi titular constant în formaţia lui Berizzo în acest sezon şi merită să-l urmăriţi.

3. Brais Mendez (Celta Vigo)

Una dintre cele mai bune Academii din Spania, Celta Vigo îl propune în topul nostru pe Brais Mendez, un fotbalist care a împlinit 21 de ani şi care a impresionat la naţionala Sub 18 ani a Spaniei. Galicianul a debutat deja la Celta în sezonul trecut şi a bifat 20 de prezenţe în tricoul ”celeştilor”. În ciuda înălţimii sale (1.87 cm) Mendez are o tehnică excelentă şi o inteligenţă în joc remarcabilă. Merită şi el urmărit în noul sezon.


2. Riqui Puig (Barcelona)

Are 19 ani, dar lumea vorbeşte deja despre un nou fenomen. E greu la această vârstă să emiţi pretenţia de a juca titular într-o echipă aproape perfectă ca Barcelona, dar tânărul Riqui Puig are toate argumentele de partea sa pentru a deveni un star. Produs al La Masia şi asemănat de presa catalană cu Andres Iniesta şi Xavi Hernandez, Puig a impresionat în pretemporada desfăşurată de FC Barcelona în Statele Unite. Nu va juca probabil foarte mult, dar atunci când auziţi că intră sau va beneficia de câteva zeci de minute, ţineţi privirea pe el. Puştiul este cu adevărat fenomenal!

1. Vinicius Junior (Real Madrid)

Toată lumea va fi cu ochii pe el! 45 de milioane de euro a plătit Real Madrid pentru Vinicius, care la acea vreme avea doar 16 ani. Anunţat drept noul star al fotbalului brazilian, puştiul adus de la Flamengo are acum 18 ani şi va beneficia de o perioadă de acomodare probabil la Real Madrid Castilla. Ulterior va face pasul spre echipa mare, unde deja a fost rezervă la partida de campionat cu Getafe. Vincius a lăsat o impresie excelentă în partidele amicale şi ar putea fi introdus în acest sezon în meciurile mai puţin complicate. De fiecare dată când ajunge mingea la el publicul spectator sau telespectator aşteaptă ceva, astfel că ”Vini” aşa cum îl strigă noii săi colegi merită urmărit în noul an. 

Afla mai multe despre: riqui puigviniciusbrais mendezferran torresunai nunezla ligatalente 

viewscnt
Articole similare