Experiențe împreună.
You are here:

TOP INTERVIU | Alexandru Săbău l-a avut invitat pe Cristian Săpunaru. Urmăreşte aici interviul integral!

TOP INTERVIU | Alexandru Săbău l-a avut invitat pe Cristian Săpunaru. Urmăreşte aici interviul integral!

Top Interviuri

Alexandru Săbău a realizat un nou interviu de excepţie în seria TOP INTERVIURI, de această dată cu internaţionalul Cristian Săpunaru (33 ani). Îl puteţi urmări în exclusivitate la Telekom Sport.

Săpunaru a evoluat de-a lungul carierei la echipe precum FC Naţional, Rapid, Elche, Porto, Zaragoza sau Astra. Dintre toate, de Rapid s-a ataşat cel mai mult.

Actualul jucător al lui Kayserispor a evoluat în Giuleşti în trei perioade distincte: prima dată între 2006 şi 2008, când a cucerit Cupa şi Supercupa României. A doua oară în 2010, sub formă de împrumut de la FC Porto, iar a treia oară în 2015, într-un moment critic pentru club, culminat cu retrogradea în liga secundă. Atacantul transformat în fundaş i-a dezvăluit lui Alexandru Săbău de unde vine această pasiune nebună pentru clubul giuleştean. 

Săpunaru a cucerit de-a lungul carierei 11 trofee, nouă dintre ele cu FC Porto. Are 22 de selecţii la echipa naţională, făcând parte din loturile pentru EURO 2008 şi EURO 2016. Debutul l-a avut pe 31 mai 2008, într-o partidă cu Muntenegru. 

Ce a făcut cu primii bani din fotbal, la ce echipă a avut cel mai mare salariu sau care a fost cea mai mare decepţie a carierei sunt alte subiecte interesante pe care le puteţi afla.

 

Comentarii
viewscnt
Articole similare