Experiențe împreună.
You are here:

TOP INTERVIU Costel Orac, de la ora 19:00, pe Telekom Sport 3! Poveşti din anii în care Dinamo se lua la trântă cu forţele Europei

TOP INTERVIU Costel Orac, de la ora 19:00, pe Telekom Sport 3! Poveşti din anii în care Dinamo se lua la trântă cu forţele Europei

Top Interviuri

Următoarea emisiune TOP INTERVIURI îi este dedicată fostului fotbalist al lui Dinamo care este în prezent directorul Centrului de copii şi juniori al Concordiei Chiajna.

Emisiunea va putea fi urmărită pe Telekom Sport 3, joi, de la ora 19.00. În vârstă de 60 de ani, fostul mijlocaş a debutat în fotbal în 1976 chiar în Divizia A la FCM Galaţi. Cea mai frumoasă perioadă a carierei a fost cea în care a îmrăcat tricoul lui Dinamo, în perioada 1981 - 1989. Cariera de antrenor a început-o la Bacău, iar în prezent Costel Orac se ocupă de creşterea viitoarelor generaţii de fotbalişti la Concordia Chiajna.
 
O carieră deosebită, plină de evenimente şi poveşti mai puţin cunoscute ce vor fi dezvăluite de fotbalistul care are trei selecţii şi pentru reprezentativa României. Toate acestea şi multe altele sunt subiectele cu care Alexandru Săbău vă aşteaptă joi, de la ora 19:00 pe Telekom Sport 3, alături de Costel Orac în emisiunea TOP INTERVIURI.
 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta