Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TOP INTERVIURI | Dani Coman la testul fulger. Portarul preferat, Barca sau Real, Messi sau Ronaldo. Cum îl descrie pe Şumudică

TOP INTERVIURI | Dani Coman la testul fulger. Portarul preferat, Barca sau Real, Messi sau Ronaldo. Cum îl descrie pe Şumudică

Top Interviuri

Comentarii

În cadrul emisiunii Top Interviuri, Alexandru Săbău l-a avut ca invitat pe Dani Coman, fostul portar al Rapidului. Coman a fost invitat să răspundă la câteva întrebări fulger şi să aleagă între diversele opţiuni prezentate de moderatorul emisiunii. Testul fulger cu Dani Coman, mai jos.

Cel mai greu adversar din carieră: ”Cele mai mari probleme mi le-a creat Dănciulescu. Niciodată nu pendula, lovea din prima, nici nu aveai timp să te aşezi în poartă”

Trei mari fotbalişti împotriva cărora a jucat: ”Thierry Henry, Frank Ribery, Karim Benzema”

Portari care i-au plăcut: ”Lobonţ şi Zenga”

De ce conducător şi nu antrenor: ”Mă simt mai confortabil şi cred că sunt mai capabil”

Top 3 antrenori pe care i-a avut în carieră: ”Răzvan Lucescu, Cristiano Bergodi, Marius Şumudică”

Trei cuvinte prin care să-l caracterizeze pe Şumudică: ”Nebun, spontan, antrenor”

Cel mai nebun dintre Porumboiu, Copos, Niculae de la Braşov şi Niculae de la Astra: ”Cel mai nebun cred că domnul Porumboiu, dar era vorba de instinctul său primar, apoi, a doua zi gândea raţional”

Barcelona sau Real Madrid: ”Real 100%. Nu pot să văd Barca, mai ales când joacă în roşu şi albastru”

Messi sau Ronaldo: ”Messi mult mai talentat, Cristiano un luptător”

Guardiola sau Mourinho: ”Guardiola”

Dănuţ Coman a început fotbalul la FC Argeş, formaţie pentru care a debutat în 1997. În 2005 a ajuns la Rapid Bucureşti, pentru care a jucat timp de trei sezoane. Perioada 2008-2010 l-a găsit pe Coman la FC Braşov, pentru ca apoi să revină la Rapid, pentru încă două sezoane. Din 2012 s-a transferat la FC Vaslui, iar între 2013 şi 2015 a evoluat pentru Astra. Aici, Dănuţ Coman şi-a încheiat cariera de fotbalist şi a devenit preşedintele clubului din Giurgiu.

Coman are 14 selecţii în echipa reprezentativă. A ratat turneul final de la Euro 2008 din cauza unei accidentări, deşi era a doua opţiunie din lot, după Bogdan Lobonţ.

Afla mai multe despre: dani comantop interviuri 

viewscnt
Articole similare