Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TOP INTERVIURI | Fostul selecţioner de la U21, Daniel Isăilă a fost invitatul lui Alexandru Săbău în cadrul emisiunii Top Interviuri. Vezi AICI toată emisiunea

TOP INTERVIURI | Fostul selecţioner de la U21, Daniel Isăilă a fost invitatul lui Alexandru Săbău în cadrul emisiunii Top Interviuri. Vezi AICI toată emisiunea

Top Interviuri

Comentarii

Seria "Top Interviurilor" a continuat la Telekom Sport cu un nou invitat special. Joi, de la ora 20:00, la Telekom Sport 3, invitatul lui Alexandru Săbău a fost fostul selecţioner de la U21, Daniel Isăilă

Daniel Isăilă este unul dintre cei mai importanţi antrenori români, iar în primăvara acestui an a semnat un contract cu FC Baniyas. Până să înceapă treaba în Emiratele Arabe Unite, în luna august, Daniel Isăilă a acceptat invitaţia lui Alexandrau Săbău şi a venit la o nouă ediţie a emisiuni "Top Interviuri".

Poţi urmări emisiunea mai jos:

Daniel Isăilă a semnat cu FC Baniyas

La începutul acestui an, Daniel Isăilă s-a despărţit de Al Hazm, echipă pe care o preluase în iunie 2018, atunci când a părăsit naţionala României U21 cu destinaţia Arabia Saudită. La acel moment, naţionala mică era în grafic pentru a ajunge la Campionatul European de tineret, iar locul lui Isăilă a fost luat de Mirel Rădoi, care a dus naţionala României până în semifinalele turneului final din vara anului trecut.

Acum, Daniel Isăilă a semnat un contract cu FC Baniyas, ocupanta locului 9 în campionatul Emiratelor Arabe Unite. FC Baniyas este condusă de Sheikh Saif bin Zayed Al Nahyan, cel care ocupă şi funcţia de Ministru de Interne în EAU. Acesta din urmă face parte din familia celebrului Mansour bin Zayed Al Nahyan, miliardarul care o conduce pe Manchester City.

Baniyas are patru străini în lot: brazilienii Luiz Antonio şi Ze Roberto, dar şi fundaşul sârb Sasa Ivkovic. Clubul a cucerit Cupa Golfului în 2013 şi mai are în palmares o Cupă a Preşedintului, cucerită în 1992.

Meciurile de pe teren propriu le joacă pe superba arenă Baniyas Club Stadium, un stadion cu o capacitate de 9.047 de locuri.

De-a lungul carierei, Daniel Isăilă a mai antrenat: FC Săcele, FC Braşov, Sportul Studenţesc, FCM Târgu Mureş, Astra, România U21 şi Al Hazm. 

Afla mai multe despre: top interviuri 

viewscnt
Articole similare