Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TOP INTERVIURI | Poveştile "Cobrei". Adi Ilie, într-una dintre rarele sale apariţii: ”Sabin fugise în Ungaria, am vrut să plec şi eu din ţară”

TOP INTERVIURI | Poveştile "Cobrei". Adi Ilie, într-una dintre rarele sale apariţii: ”Sabin fugise în Ungaria, am vrut să plec şi eu din ţară”galerie foto

Top Interviuri

Comentarii

Ediţia din această săptămână a TOP INTERVIURILOR a fost una cu totul specială: Adrian Ilie a fost invitatul lui Alexandru Săbău şi şi-a trecut în revistă cariera spectaculoasă.

"Cobra" Ilie a reprezentat România de 55 de ori, marcând 13 goluri, cel mai important fiind reuşit la CM 1998, în poarta Columbiei. Adrian Ilie a fost savuros atunci când a fost întrebat cine a fost mai talentat în familie. ”Lăsaţi-mă cu talentul lui Sabin. A fost un fotbalist bun, dar nu vorbim de talent. A fost talent şi a murit speranţă”, a spus Adrian Ilie.

Acum în vârstă de 44 de ani, Adi Ilie a devenit o prezenţă discretă după retragerea din activitate, dar a acceptat provocarea Telekom Sport pentru a scoate la iveală lucruri nespuse din cariera sa spectaculoasă, care, la apogeu, l-a dus în superba echipă a Valenciei de la începutul anilor 2000, dublă finalistă în UEFA Champions League şi campioană a Spaniei în 2002.

 

Afla mai multe despre: adrian iliecobra,  

viewscnt
Articole similare