Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO TOP INTERVIURI | Tibor Selymes a fost invitatul lui Alexandru Săbău, la Telekom Sport. Poţi urmări emisiunea AICI

VIDEO TOP INTERVIURI | Tibor Selymes a fost invitatul lui Alexandru Săbău,  la Telekom Sport. Poţi urmări emisiunea AICI

Top Interviuri

Comentarii

Seria Top Interviuri a continuat în această săptămână cu un nou super invitat. Alexandru Săbău l-a avut alături de el pe Tibor Selymes, fostul mare fundaş stânga al echipei naţionale

Tibor Selymes a fost invitatul lui Alexandru Săbău, joi, 24 septembrie, în cadrul emisiunii Top Interviu, de la Telekom Sport 3.

Poveşti super interesante despre cariera de fotbalist a fostului fundaş stânga al echipei naţionale, amintiri de excepţie dintr-o carieră cu  zeci de meciuri la cluburi importante din Belgia şi nu numai, totul despre echipa naţională şi impactul cu antrenoratul.

Tibor Selymes s-a destăinuit la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Top Interviu cu Alexandru Săbău. Urmăreşte super emisiunea Top Interviu, mai jos:

 

Cine este Tibor Selymes

Născut pe 14 mai 1970, Tibor Selymes a început fotbalul la Braşov, înainte de a se transfera la Dinamo în 1990. A cucerit titlul de campion al României în sezonul 1991-1992, apoi a plecat în Beglia la Cercle Brugge, unde a evoluat timp de trei ani.

În cariera lui Selymes a urmat un super transfer la Anderlecht, formaţie alături de care a devenit campion al Belgiei. După trei sezoane, a semnat cu Standard Liege, unde a evoluat până în 2001.  Între 2001 şi 2004 a jucat în prima ligă maghiară la formaţiile Haladas şi Debrecen, iar cariera de fotbalist a încheiat-o în Cipru, la AEL Limassol.

Selymes a bifat 46 de selecţii în prima reprezentativă a României, alături de care a evoluat la două turnee de Campionat Mondial şi unul European. Este parte a ”Generaţiei de Aur” care a scris istorie pentru fotbalul românesc.

S-a apucat de antrenorat în 2005 la Sopron, în Ungaria, apoi a pregătit formaţiile Libery Salonta, Sportul Studenţesc, Astra, Târgu Mureş, Dinamo II, Săgeata Năvodari, Kaposvar, Oţelul Galaţi, Petrolul Ploieşti, Delta Tulcea şi Olimpia Satu Mare.


 

Afla mai multe despre: tibor selymes 

viewscnt
Articole similare